Paaiškėjo, kada sulauksime RTX 2080/2080 Ti apžvalgų

„nVidia“ surengė specialų susitikimą su įvairiais žurnalistais, o viskas buvo daroma slaptai nuo svetimų akių, bet informacija vis tiek išsiveržė. Tampa aišku, kad RTX 2080/2080 Ti apžvalgų sulauksime rugsėjo 14 dieną, beveik savaitę prieš realų jų pardavinėjimą parduotuvėse. Jei pamiršote, realiai RTX 2080 ir RTX 2080 Ti bus galima nusipirkti rugsėjo 20 dieną.

Kai kurie jau gavo savo testavimo pavyzdžius, bet kol kas su vaizdo plokštėmis nieko negali padaryti, nes „nVidia“ niekam nepateikia tvarkyklių, o be programinės įrangos šios vaizdo plokštės tik brangūs padėkliukai. Dauguma apžvalgininkų testavimo pavyzdžius gaus tik rugsėjo pradžioje, tada reikėtų tikėtis ir tvarkyklių. Tad iki rugsėjo pradžios nutekėjusios informacijos apie spartą laukti nereikėtų.

7 Komentarai

  1. Frantisekas parašė:

    Nekaska jei reikia apzvalgas stabdyt. Matyt nieko gero nebus. Bando ant preorderiu atsilost kol fanatikai perka 😀

  2. ZeroFM parašė:

    Manau 1080Ti = 2080 , nes kainos kone tos pačios UK

    • kernel_panikuoja parašė:

      Sneka logiskai, bet gale video del Ryzen’o tai kazin ar nenusisnekejo. Nezinau ka ir kaip jis testavo, bet pagal min. FPS as labai abejoju, ar 7600K visuose naujuose title’uose lenkia 1600X. Nebent su max OC ir greitu RAM, nes bent prie stock dazniu tai jau buvo internete nusiskundimu del mikrolag’o ir stutter pas 7600K. Anyway.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.