Paaiškėjo, kokios kokybės „Ampere“ lustus gamina „Samsung“

„Igor‘s Lab“ dažnai turi labai įdomios informacijos apie vaizdo plokštes, o vienas straipsnis detalizuoja, kokios kokybės „Ampere“ lustus gamina „Samsung“. Iš vienos silicio plokštės galima gauti įvairios kokybės lustų ir labai svarbu, kad kuo daugiau atitiktų specifikacijas ir jiems reikėtų mažiau įtampos pasiekti reikiamą dažnį. Lusto kokybė nustatoma įvairių testų metu ir tai užtrunka nemažai laiko.

Kalbant apie „Ampere“ lustų kokybę, jie yra skirstomi į tris kategorijas: „Bin 0“ reiškia pakankamai geras lustas, „Bin 1“ reiškia geras lustas, o „Bin 2“ atitinka geriausios kokybės lustus. Labiausiai tikėtina, kad „Bin 2“ kategorijos daugiausiai skirti serveriams, kur pelno marža yra kur kas didesnė. Žaidėjai tokį lustą gali tikėtis gauti tik pirkdami pačios aukščiausios kokybės vaizdo plokštes. Aiškėja, kad dabar „Samsung“ pagamina apie 30 % „Ampere“ lustų, kurie yra „Bin 0“ kategorijos, net 60 % lustų priklauso „Bin 1“ kategorijai ir tik 10 % lustų priklauso „Bin 2“ kategorijai. Ateityje šie skaičiai turėtų keistis ir „Samsung“ pagamins vis didesnę dalį geresnių charakteristikų lustų.

2 Komentarai

  1. svabas2 parašė:

    norėčiau Founders Edition, manau ten bus „Bin 3“ kategorijos lustai

  2. blacksilentbox parašė:

    Nvidia prezentacija buvo daryta su non mass production Bin3.1 lustu. Tad jeigu kažkam nepavyks visų rezultatų pasiekti, na, komunizmas žadėtas nebuvo

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.