Paaiškėjo kokius žaidimus AMD dovanos perkantiems jų vaizdo plokštes

Kartu su „Radeon RX 6x50XT“ serija AMD paskelbė, kad dovanos nemokamų žaidimų perkantiems „Radeon“ vaizdo plokštes. Nors apie naująjį „Raise The Game“ žaidimų paketą buvo paskelbta prieš dvi savaites, oficialiai akcija dar neprasidėjo, arba, tiesą sakant, jau prasidėjo, bet dar negalima pretenduoti į žaidimus. Šiandien AMD patvirtino, kokie žaidimai bus prieinami, tai yra „Saints Row“ ir „Sniper Elite 5“.

Naujasis pasiūlymas vis dar įvardijamas, kaip „būsimas“, be jokios informacijos, kada iš tikrųjų prasidės. Nors geras spėjimas būtų, kad tai įvyks „Sniper Elite 5“ išleidimo datą, kuri yra gegužės 26 d. Žaidėjai galės pasirinkti vieną iš žaidimų, kurių kiekvieno vertė – 60 JAV dolerių. Ši akcija bus taikoma visoms „Radeon RX 6000“ serijos vaizdo plokštėms, nuo „Radeon RX 6400“ iki RX 6950XT.

Pirkėjams patariama išsaugoti kupono kodą, kurį jie gaus kartu su pirkiniu (tik iš pasirinktų mažmenininkų). Vėliau jį bus galima panaudoti norimam žaidimui atsiimti. Gaila, bet kol kas Lietuvos parduotuvės akcijoje nedalyvauja, iš tiesų sąraše galime pamatyti tikrai ne daug šalių. AMD teigimu, pirkėjai kuponus gali gauti nuo gegužės 10 d. iki rugpjūčio 13 d. Reikalavimus atitinkančius kuponus reikia panaudoti iki rugsėjo 13 d.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.