Padėtis aiški – įsigyti Intel Sandy Bridge bus neįmanoma

Didžiausi nešiojamųjų bei pagrindinių plokščių gamintojai visi kartu vakar oficialiai patvirtino, kad stabdo tiek pagrindinių plokščių, tiek ir nešiojamųjų, kurie yra susiję su antrosios kartos Intel Core centriniais procesoriais, gamybą bei pardavimus.

Gigabyte ir MSI patvirtino, kad nutraukė visų Intel P67 ir H67 lustų rinkiniais pagrįstų pagrindinių plokščių gamybą ir pataria savo partneriams nebepardavinėti turimų pagrindinių plokščių, o jas tiesiog gražinti pagrindiniams didmenininkams.

Vieni iš didžiausių nešiojamųjų kompiuterių gamintojų, kompanijos HP ir Dell, savo oficialiose svetainėse jau nebepardavinėja kompiuterių su Intel Sandy Bridge centriniais procesoriais ir artimiausiu metu praneš ką daryti tiems, kurie įsigijo brokuotus gaminius.

Galime priminti, jog apie pagrindinėse plokštėse esančią problemą Intel pranešė praėjusį pirmadienį, o ši lustų milžinui kainuos apie milijardą JAV dolerių. Kai kurie mažmenininkai ne tik neparduoda naujųjų pagrindinių plokščių, tačiau ir centrinių procesorių. Labai tikėtina, kad problemos bus išspręstos artimiausiu metu, tačiau ankščiau kovo įsigyti naujų Intel gaminių nebus galima.

66 Komentarai

  1. ironvolf parašė:

    Dėl intel klaidos… Na nesėkmė, nesėkmė, bet AMD kišenės šiek tiek papilnės 🙂

  2. svedas parašė:

    Dabar pas metas butu AMD ismest buldozeri savo

  3. daniukas21 parašė:

    aha galetu ismest

  4. nanoWorld parašė:

    Su tuo buldozeriu tai idomiai gan yra. Teoriskai liko apie 2 menesiai iki numatomo isleidimo, o internete dar nera net jokiu \"ala nutekintu\" testu, isskyrus ten pacio AMD demonstruotus kazkam. Dazniausiai, tiek likus laiko iki isleidimo, jau daugiau maziau buna kazkokei testai. Arba tikrai grieztai ziuri, kad niekas nepaviesintu, arba nera ka viesinti (spartos prasme) 🙂 Na, netrukus laikas parodys…

  5. arabjanka parašė:

    Kazin ar intelis pakeis man MB?

  6. Atavar parašė:

    nanoW-> Jei neklystu su SB irgi ta pati sutuacija buvo, kad iki pat isejimo nebuvo jokiu \"leaku\" apart pacio intelio info. Ar klystu?

  7. nanoWorld parašė:

    Paciu \"leaku\" galbut. As daugiau turejau omenyje bet kokius isankstinius testus, nebutinai \"leak\’us\" – mat tokie daznai pasirodo pries ofcialiu pristatyma, kad ir tarkim, visokie \"engineering sample\" testai. Taciau Bulldozer\’io kolkas faktiskai nieko nera, isskyrus AMD\’o skaidres.

    Del SB, tai berods iki oficialaus isleidimo jau buvo padaryti i5 2500 ar tai 2400 testai. Kaip buvo su Nehalem/Westmere nepamenu, taciau puikiai pamanu Conroe situacija, kuomet visi buvo \"apake\", kai pastarasis \"suvalge\" tu dienu karaliu – AMD FX isankstiniuose testuose 🙂

  8. xFiniti64 parašė:

    Tai , kad sb isvis anksciau isleido nei jie numate. Pranese , kad labai geri financiniai rezultatai buvo ir tipo isleidziam anksciau , ir isleido.
    O tokie dalykai , kaip info slepimas AMD saligomis tai cia apsurdas , jei nors kiek tas silikonas butu tiek kiek sneka tai cia uzfludinta video medziagos butu.

  9. alonzo2 parašė:

    Apie pirmus phenomus irgi nieko absoliuciai nezinojom, tik buvo trimituojama native quad, native quad, native quad… 🙂

  10. xFiniti64 parašė:

    Ojai , tai cia sitas visai ne prie ko, nes tai tapati 2003 metu amd technologija…. O va buldozeris tai jau visiskai skirtinga nuo pagrindu arhitektura , ten tie phenom tai ten atsiprasant siuksle gatves yra , kur tik cores didina 2003metu ir viskas…

  11. xFiniti64 parašė:

    Beto stai video http://www.youtube.com/watch?v=wxbG2AmdMNY&feature=related nes manau atsiras tokiu pridurku kurie nieko nezino , nesupranta ,o pasakoja pasakas sededami su kokiu varguoliu cpu ar pns.
    Tam video aiskiai pasako tai pirmas musu pasikeitimas nuo 2003 metu. Tad cia tu shit nekiskit , phenom ar kitu juokingu varguoliu cpu.

  12. alonzo2 parašė:

    xFiniti64 bent vaistus kokius nors geri? ismesk rezultata 2600k+580gtx sli ant 3dmark11 melageli, pakeitei 980x nes per letas 😉

  13. Brunnen G parašė:

    xFiniti64, nėra taip blogai su tais AMD, kaip su tavo rašymais: \"financiniai\", \"saligomis\", \"silikonas ?\", \"arhitektura\", \"apsurdas\". Nesupyk, bet labai jau akį rėžia.
    O dėl CPU, tai juk ne visiems reik pačios naujausios sistemos. Ir didžioji dauguma nė nepajustų, kas ten pas jį INTEL ar AMD. Ypač, jei kompiuteris bus už tą pačią kainą.

  14. xFiniti64 parašė:

    Brunnen G , as ne lituonistas …. \"Be to , čia ne rašymo manierų ypatumų susirenka žmonės aptarinėt.\" 😉
    Deja yra taip blogai , nes kaina aina kaip uz nauja daikta nors isprincipo ten senas sh ….. O jaustis jaucias , tiek ant geimu tiek ant elktros sanaudu … Nu ant visko. Ta pati game paimk , mikro lagai , losi bc2 bum is tanko i nama , bum freimai is dangaus i zeme , bum tu mires del lag………

  15. Brunnen G parašė:

    Nu, kaip čia pasakius. Aš multiplayer ilgiau žaidžiau tik Quake2, tai apie dabartinius nepasakysiu , bet tais laikais dažniausiai užknisdavo ne pc lagas, o interneto lagai, taigi labai nesiginčysiu. Vis tik man atrodo, kad tokių jautrių procesoriams, kaip tu, nėra labai daug. Paimk vidutinį PC už tą pačią kainą, tai nebus viskas į vienus vartus INTEL naudai, daugiau lems kitos sistemos dalys. Čia nekalbant apie high-performance PC klasę, kur AMD tikrai nebeturi ką pasiūlyti. Ir man atrodo, tu matai tik šią dalį ir pagal tai sprendi apie visumą.

  16. xFiniti64 parašė:

    Isdalies taip. Bet low end yra tokie dalykai kaip xbox 360 ar ps3 , kur ten va grinai p… kaip ten tas geimas veiks , bilia veiks ir gerai. AMD tiek silikonai silpni , bijo oc , ju net rekomenduojama temp neturi perzenkt 60 , kaip intel rekomenduojama 72c… Soketai prasti seni , kaip senais laikais p4 soketai su tais sh pin. Tiek patis cpu yra sh , nes elktros rija kaip nezine kas, pvz intel ant ide isvis isjungineja nereikalingus cores. Beto amd procai yra labai nestabilus , jie bijo dideliu apkrovu , ju skaiciavimo galia nestabili sokineja is dangaus i zeme. O geimai , tai baiges quake laikai , daba ir fizika naudoja , kur va iskart pasireiskia ant bc2 phenom galimybes 😀 ypac kur daugaiu zaideju ir veiksmo , grinai dusta tas 2003 cpu su kruva cores.
    Skirtumo nejusi nebent su wordu dyrbadamas ar pns , bet ten ir intel atom susitvarko. Tai grinai i vienus vartus , nebent tau melina spalva nepatinka tai amd zalia…. Tam pas inteli ir pardavimai kiti ir pelnas ir darbuotoju skaicius.

  17. nanoWorld parašė:

    Mikro lagas 😀

    Dar pasakyk, kad Intel \"stabiliau veikia\" (labai popiuliarus \"argumentas\" taip ~2002 metais).

    Sneki kazkokias \"palevas\", ne pirma karta, ir apskritai, susidaro toks ispudis, kad busi kokio tai dalyvio \"klonas\", skirtas trolinimui.

    Esme yra ne tai, kad jau 8 metai tavo minima AMD architektura nera drastiskai pakeista, esme yra tai, kaip ji veikia. Kalbant apie mazenes kainu kategorijas, jos iki sios dienos puikiausiai uztenka, o pries SB isleidima, toks kaip X6, dar pasigalinedavo ir su i7 920-930, kas visai neseniai buvo high end\’as, todel nereikia per daug putotis, nes uz savo salygiskai nedidele kaina, Phenom savo darba padaro.

  18. Kiberbobas parašė:

    o vat pas man dabar iskilo klausimelis, kada zada intel pristatyti, o jai jau pristaciusi tai kada zada palciai visuomenei pateikti Z67 chipset\’us?

  19. jtd parašė:

    xFiniti64….visu pirma kas tie silikonai? sakai amd bijo oc? http://www.youtube.com/watch?v=wB0JodKgZ0A
    intel rekomenduojama temp. 72? really? toliau tingejau skaityt..vieni kliedesiai

  20. Brunnen G parašė:

    xFiniti64
    Nu jei jau prabilai apie socket‘us, tai kažkaip negirdėjau apie amd bėdas dėl jų. Bet, kad intelio bėdelės dėl \’Pin Burn-out\’ vis išlenda, tai kažkur skaičiau. O ir socketų įvairovė…
    Kažkaip labai jau fanatiškai tavo pasisakymai atrodo. Nebūk toks kategoriškas. 🙂
    Pasipasakok, kuo tave amd taip supykdė ?

  21. Jordan parašė:

    Na sekmadieni uzsakyta gigabyto h67 pas mane siandien atkeliavo be problemu 🙂

  22. Povilas parašė:

    finiti64 tai debilas konkreciai 😀 kokie dar mikro lagai? losiau metro, bc2 ir t.t ant max, full HD jokiu mikro lagu nera, phenom 955 3.8 ghz. issigalvok tu man taip. cia greiciau del VGA buna kokie tai lagai, o ne del CPU. cia koks athlon x3 ir tai be vargo su tuo bc2 susidorotu.

    o jis cia kisa bc2 kur isvis popierine grafika … durnelis

  23. e365365 parašė:

    finiti64 jam turbut bele padalyvauti cia ir tiek…tokiu kaip jis su savo intel ideologija, pilni pakampiai metosi 😀

  24. Ambient parašė:

    Lasas deguto i medaus statine ! 🙂

  25. Ambient parašė:

    xFiniti64 ka cia sapalioji??? apie kokius cia lagus kliedi? tipo cpu lagina?? gal pas tave video uz pora simtu… nebespank kad geimuose kaltas procas… draugas isimete 6950 radeona i sena asus m2n-sli deluxe kur stovi AMD X2 5000, sake zaisdamas globale WC viskas plaukia! tai ka cia atejes pisi prota savo nesamonem? zinovas mat…

  26. Deft parašė:

    jtd, oh realy? 6.5?
    http://forums.legitreviews.com/about31067.html

    tarp kitko phenomai vieninteliai pasiekia tokius oc recordus quad core linijoje.

  27. xFiniti64 parašė:

    Tai jums bile geimas veikia , ten losiat ant dx9 , svarbu pasileidzia ir viskas. Man min 60fps , meziau 60 fps yra lag , geimas yra nepalosiamas. Varguoliai mat atsirado ir paisto , man max su sudu x2 , aik gta 4 mp palost su tokiais sh. Kai iprate per gyvenima su vienu sh sedet tai super lag nesijaucia.

  28. xFiniti64 parašė:

    Deft
    sleptis su tokaiis oc, kiek tas cpu tarnaus su tokiu oc? 2min? Apie stabiluma nesneku , cia bile i windus isokt ir bilia cpu-z paleist ir , kad tik neuzlustu , net dazniausei be draivu buna tie vindai , isvis xp ir dar ant 89 windu temos , kad tik va i ta cpu-z isokt ir viskas.

  29. xFiniti64 parašė:

    Povilas
    uztokius zodzius gatvei tai iskart netycia penkis kartus galva i eksvalta trenktum \"netycia\". Laido riteris mat.
    Bc2 poperine grafika 😀 , tai kam losi su kokiu ati 1900 pro ant dx9 ? Tas geimas su dx11 tai net nesneku ……

  30. daniukas21 parašė:

    pasiziurejus tavo profili tai tu cia atejai ant amd pastumt nes pas tave gera, sistema arba tu apsimetelis :)2gtx
    580 ant sli ziaurus entuzijastas

  31. xFiniti64 parašė:

    nanoWorld
    na ir koki jis ten darba padaro? Ant sintetiniu keliu testu kur viska max spaudzia sugeba prilygt 6 cores 4 ? 😀
    O as sneku apie realaus gyvenimo saligas , kur daugiausei prokses naudoja 1 core , o vieno core galia labai gerai matos ant super pi testo. Arba tokius dalykus kaip Adobe After Effects , ar adobe premiear , kur tas intelis dvigubai greitesnis.

  32. xFiniti64 parašė:

    Brunnen G
    Kuo blogas am3 soketas? Na pradekim tuo , kad amd serveriu klase tokiu sh nesiulo , o siulo tik socket f , kuris priesingai nei am3…. Kodel taip yra?
    Paciam buvu atveju , kai isemineji cpu ausintuva ir del termo pastos pakepimo , ar seip smarkei prilipusios, atsiplesia ir cpu su visu auseku , isirauna is to savo kvailo soketo…. Tie pin baisiai lengvai gali nulinkti , nuluzti.
    O va intelio lga 1155 tai tu niekaip neislupsi , net jei naudoji skysta metala , to cpu neislupsi , nei soketa pazeisi , nes net kitoi pcb pusei gabala gelezies uzmeta 😀 , tokia tvirta konstrukcija…
    Apie pin nudegimus tai cia kita kalba , nes intel rekomenduoja LOTES soketus , o va koks gigabyte imeta Foxconn.
    Ir dega tik ant ju ploksciu. http://www.techreaction.net/2011/01/14/blog-socket-burn-is-back-with-sandy-bridge/
    Taipat ir uzmaitinimu netinkamu pridaro , del kuriu bedos ir tt.

  33. xFiniti64 parašė:

    daniukas21
    Tai ten profili kaip bus mano dabaikta sistema…. Bet daba niekaip 2600k neina gaut http://www.skytech.lt/intel-core-i72600k-34g-lga1155-box-p-57125.html
    motkia jau turiu, vziduskiu laukiu asus dcII , tai taip ir juda viskas, bet vienu ar kitu atvejiu bus gtx 580 sli , daba tik gtx 460 sli 🙁 ir 875k.
    O entuzijas as nekoks, tiesiok nera isko rinktis kai naudoji nvidia 3d visin , ypac ant bo kur ten vos 60 tos gtx 460 sli stumia. 😀 http://3dvision-blog.com/the-new-geforce-gtx-560-ti-is-great-for-budget-stereo-3d-gaming/
    O kai isbandai nvidia 3d visin atgal kelio nera 😀

  34. xFiniti64 parašė:

    PS: ant amd as nestumiu , bet man juokas ima skaityt tokias nesamones kai ikisa ta amd kur 2003m tech, ir bando dar pasakot kaska. Kur nei SSE4 nepalaiko tik SSE4a kur neivienas api nenaudoja, o intelis senai jau SSE4.1 , SSE4,2 turi , AVX , CLMUL , AES. Va bulldozeris kaip ir turetu turet visa sita geri. Va tada ir bus galima lygint. Bet itai jau 2012 atnaujintas bridge bus Ivy Bridge , o 2013 Haswell kur vel viskas nuo pagrindu , o amd nemanau , kad vel perkurines nes jiems 8metus uztruko tai padaryt.

  35. -NRJ- parašė:

    tokios absurdikos mintys man sove i galva. netycia pagalvojus apie visa tai, kas ivyko su siuo intel \"failu\". butu aisku sunku patiketi, jog tokia kompanija darytu sua bloga. bet as bandau pagalvoti is kitos puses. sorry jeigu kazko kazkur busiu neisskaites.

    1. sunku patiketi man jog beda kelia, tik SATA sasaja, nesigilinau, tas gedimas ryskejantis rodosi elektroniniu lygmeniu ar kur, bet jeigu beda paciose jungtyse kaip tokiose, tai kazkaip abejoju, jog visi gamintojai i savo motinines deda vienas ir tas pacias jungtis, juk jas gamina daug kompaniju (Foxconn, Access Star, TC&C Electronic, Almita, Asia Vital Components, Comax….)
    2. Gal cia kitas kirvis pakastas, sakykim jog intel kazka pastebejo, kokius trukumus naujuose chipsetuose, ar procuose, tai noredami isvengti gedos, ar velesniu nemalonumu, ilgai nedelse ir sugalvojo jog – \"saves nevadinsim gi nemoksom\", tai sugalvojo, viska suversti i toki menkesni dalyka sasaja/jungti, gal but atitolindama visus nuo kazkokiu kitokiu gilesniu trukumu.
    3. gal tai aplamai ispindejimas, imonei besikraunanciai tokius pelnus, ir esant aukstesniam lymeni negu ju konkurentai, sove i galva \"pasidaryti reklama\" skamba absurdiskai, kai pagalvoji, bet sakoma juk, betkokios kalbos apie viena ar kita dalyka yra reklama, gal but buvo noras parodyti, jog \"ir galiunai klysta\", tad mazdaug supraskit mus – kam nepasitaiko…

    Nezinau, kazkaip idomiai man cia viskas skamba, atrodo vis jog yra kazkokia kita medalio puse, o gal tai tiesiog dirbtinai sukeltas \"feilas\", pries kazka didelio – sakykim buldozerio sutraiskyma su \"tanku\" kokiu…

  36. nanoWorld parašė:

    @xFiniti64

    Tu bent jauti, kad rasai nesamones? 🙂

    Pavyzdziui, ar suvoki, kad silikonas procesoriu gamyboje nera naudojamas? Ar, kad nei vienas API tiesiogiai nenaudoja CPU instrukciju. Apie tokius apsurdus kaip tavo minimi \"stabilumai\" net nerasysiu, tiesa pasakius, kazi kas cia pastaruoju metu del stabilumo daugiau problemu turi 😀

    Kadangi tavo komentaruose visokiu nelogiskumu ir paistalu kiekis labai didelis, man susidaro ispudis, kad tiesiog atejai \"patrolinti\" rasydamas niekalus, todel bent jau asmeniskai tave ignoruosiu, nes nelabai apie ka su Tamsta diskutuoti yra.

    @-NRJ-

    Dirbtini sukelima ar reklamini \"triuka\" as tikrai atmesciau. Nemanau, kad tai kam nors naudinga bet kokia prasme. Juk dabar reikes papildomu islaidu keiciant plokstes, o pats Intelis realiai patiria potencialius pajamu praradimus del suletejusios naujos platformos prekybos del siu aplinkybiu.

    Del rimtesnio gedimo slepimo – gal but imanoma, taciau mazai tiketina. Siaip jei butu rimtesnes problemos su paciu CPU, jos iskarto paaisketu, arba paiskes po tam tikro laiko.

    Bet manau, kad tai tiesiog yra taip, kaip ir rasoma. Juolab, kad problemos su disku posistemiu pas Intel nera naujiena, tam tikru trukumu buvo ir pas senesnius 965 chipset\’us. Pacias jungtis gamina gal daug kompaniju, bet realiai kontroleris tai vienas ir tas pats pas visus, nes jis ieina i visu naudojama ta pati Intel lustu rinkini.

  37. Povilas parašė:

    finiti64 eik biski galva pasidauzyk i ta EKSVALTA :DDD gal atsigausi 😀 kliedesiai konkretus… sitas tai patiko \"MEZIAU nei 60 fps yra lag, geimas nepalosiamas\" :DDDDDDDDDDD gerai bent sestadienio ryta nuotaika pakelei, kaip uz lango toks oras.

  38. xFiniti64 parašė:

    nanoWorld
    Jei tiesa akis bado , nežiūrėk tiesai į akis.
    Pavyzdziui, ar suvoki, kad silikonas procesoriu gamyboje nera naudojamas?
    😀 , tai cia jau keiti mano zodzius pagal save , as turiu galvoj- silikono lustą , o ne silikona kaip medizaga.
    Tu cia taip vartai , va as kliedziu nes tu turi amd , amd valdo , maikies drasakai del to amd , nes amd turi ir tau dzin. Tipinis lietuvis.

  39. xFiniti64 parašė:

    Povilas
    aiktu , jau uzkariavai sita tema? Daba man nusilenkt pries tavo LAIDO RITERIO GALIA , jee tu pasiuntei mane , oho koks tu kietas , neturi ka i tema atrasayt , bet pamatei , kad tavo vieninteli amd , ant kurio kepenis paaukojai , krauja pridavei , butelius rinkai , motina pardavei ir uz paskutinius centu nusipirkai , ir ant jo stumia , bet galva tau reikalinga , kad neprilytu , o akiniai nera proto irodimas , ir tu daba apsiverkei nes taip tavo amd pajuoktas, gali daba eit venas persipjaut ir bandyt susigrazint parduota mama uz amd. Tipinis varguolis.

  40. Povilas parašė:

    cia man atrodo tu bandai ja uzkariaut ir pasirodyt, kad turi brokuota inteli 😀 ir \"afigena\" sistema ir 300 fps 😀 nes 60 yra mazai 😀 turbut demesio stoka, esi ligotas zmogus, o kas cia stumia ant AMD? tu tipo? :DDDD tai cia reiktu mums visiems kazkaip reaguot i tai, ir pult prie super intelio?:) tuscia vieta tu man, kaip ir daugeliui turbut.

  41. xFiniti64 parašė:

    Povilas
    Gerai ,kad tu pilna vieta sudo 😀
    Tai kas , kad brokuota motke ? Nunesu i garanti ir duoda gera 😀 O tai kai pardavei mama tai taip ir nesusigrazinsi , o apie inteli tau tik svajot nes tiek organu donorystei neturi.
    Tai pagal tavo logika , jai as neatiduodu organu uz daikta kaip tu tai jau ligonis ? O tu jau visus organus paradves tai kaip ir sirkt niekuo negali. Oi varguoli tu varguoli, kai sutiksiu prie bznycios tave tai numesiu tau pinigu…..
    Na jei kaip nors iseitu pajunk prie tavo silelio ir jo rezoliuciju , bei tavo grafiniu nustatimu tai 300fps tikrai butu, bet vat , kad neitu prijunkt prie tavo silelio tai vat , beda.

  42. Deft parašė:

    Patarciau maziau kistis i beprasmius gincus, nes cia jau toks emo antpludis uzpuole zmogu, baisu net skaityt, kiek postu is eiles veju pritrolinta. Net atsoksta fantazija kazka skaityt.

  43. Povilas parašė:

    … 😀 panasu kad tu netik organus pardaves, nes cia kiekvienam poste apie juos kalbi, bet dabar pasirodo ir smegenines ner… pirmu taikiniu pas daktarus tau.

  44. Deft parašė:

    Tarp kitko jei snekant apie stabiluma oc, kad ir koks jis bebutu kad ir kiek beveiktu faktas tas kad oc jis labiau pasiduoda negu intel jeigu intel ne tiek negali pasiturbinti, tai logiskai ir maziau stabilesni yra aukstu oc pagal tave. jei max OC tai sakes jau jam ir nera stabilumo taip? 🙂

  45. xFiniti64 parašė:

    Povilas
    gal tu i mokykla nuaik, nes jau parodei savo proto zines ..
    \"bet dabar pasirodo ir smegenines ner…\"
    tai jei nebutu smegenu tai kaip as gyvas buciau ? Baisu net skaityt … Ah tas bomzu gyvenimas , net i mokykla nejo iskart i gatve ….
    Deft
    Ai jai , jau taip nera ka parasyt bet taip noris , kad va veja parase jis 😀 Ir dar tipo as trolinu? Ko cia kistis isvis , rasyk i tema ,o ne mane blogais zodziais minek , bet vat ne rankos dreba , putos bega per burna , va ant amd sustume , nu as negaliu , turiu ka parasyt …… 😀

  46. xFiniti64 parašė:

    Deft
    oi joi , nu tu paziurek , intel 2600k ant oro su 5,1ghz , 24/7 naudoja , visokius wprime testus , silikononius testus , o ka phenom , vos su liquid hylium isbezda , kad tik cpu-z foto padaryt ar video. 😀

  47. alonzo2 parašė:

    Ir atejo is topzone virusas…

  48. xFiniti64 parašė:

    Bet tai cia toks vaiku darzelis , jau gi minejau nera ka lygint jokiu amd su intel , daba , jokiu… Visais aspekatais i vienus vartus juodai. Va iseis bulldozer tada ir bus galima lygint , bet jus jo neipirksit , tad galit cia seile pavarvint , pasvajot ir viskas , nes daba sedi su kokiu biudzetiniu x2 ir pasakoja vejus , norint kaska geriau mamas parduot reik.

  49. Povilas parašė:

    matom kad tu tikrai turi ka parasyt 😀 berasti, paciam laikas nueit butu i mokykla, viskas aisku man jau su tavim, dar vienas eilinis fail postas.

  50. xFiniti64 parašė:

    alonzo2
    Ajajai , slapimas smegenis uzspaude ? Visur jau virusai tau ? Jau gal tu nulipk nuo to kompo , i lauka iseik , nes jau turbut kaip per matrica visur vien skaicius matai.
    Bet ah , negaliu , as atlon x2 turiu , mama pardaves ,reik man kaip nors , ka nors sustumpt …..

  51. xFiniti64 parašė:

    Povilas
    O tavo postas win ?
    Ir kas cia su manim aisku , kad turiu purskala nuo parazitu , o tu parazitas , papurskiu ir verki?
    Na gerai , kad nors tiek aisku, isvis gerai , kad tau kas nors aisku.
    Nes tau jau ezartas postus det , ar vis dar bandai beprasmiskai atsisaudyt ir apgynt amd varda ?
    Bet galiu pasakyti taip -Tavo maži prikolai tokie maži , kaip ir tu. 😉

  52. Poligonas parašė:

    ,,Don\’t feed the troll\’\’
    Argi nematot,kad žmogus be žinių ir kompetencijos rašinėja padraikas nesąmones.

    Povilas, nusiramink, padarysi sau paslaugą.

  53. xFiniti64 parašė:

    Poligonas
    statistika tavo tai kieta 😀
    1 komentaras , uzsiregino pries 2minutes tai cia taspac povilaika bus 😀
    Oi koks grybas 😀 Jau taip suvartytas , kad net kita profili pasikure , jau nera zmogui kur detis.
    Po sito posto turbut venas persipjaus ir paskui numires man vaidensis ….
    Ot amd turi istikimu sunu.

  54. Deft parašė:

    Man atrodo kazkam reikia atostogu israsyt.

  55. xFiniti64 parašė:

    Deft
    O man atrodo , kad jei neturi ka i tema parasyt , gal isvis nepradek trolint vel…

  56. Atavar parašė:

    xFiniti=\"Meslita\" ? Tas pats stiliukas. Talentingas zmogus. Seniai tiek nesijuokiau, kaip snd 🙂

  57. xFiniti64 parašė:

    Atavar
    Išprincipo ne , Saulius Poška. 😛

  58. voiceofdeath parašė:

    nežinau xfiniti apie ka tu paistai, turiu kruva pc nuo seniausiu A300 cielkatronu iki magny cours 16 kaušu sistemos kuriu funkcijos ivairios kaip ir ju galingumas nuo NAS iki botu aion online taip kad paaiskink man profanui kas per stebuklingus cpu gamina intelis ir kuom jie geresni uz amd gaminamus ,nes kaina/galia akivaizdiai amd puseje

    pvz 6 kaušu X/E7XXX xeonus nauji amd opteronai suvalgo pusryčiams kainos/galios atžvilgiu

    ir nereikia lyginti senu phenomu(jie buvo skirti konkuruoti su C2D cpu) su naujais intelio i serijos desktopinias cpu nes gera entuziastams skirta g34 mb ir du 8 branduoliu opteronai kainuoja mažiau nei intelio x980 cpu

  59. Poligonas parašė:

    Aš prisiregistravau tik tam,kad galėčiau parašyt aukščiau buvusią žinutę, o dabar ir šią.
    xFiniti64, tava problema slypi tame, kad tu esi kvailas (jei nesi \’\’trolis\’\’) ir nesupranti,kad kliedi.
    Tokie žmonės kaip tu, daug šneka, bet turbūt pats supranti,kad bevertės,o dar ir klaidingos šnekos – protingų ausų nesiekia. Tavęs ,atsiprašant, tualetų neprileistų valyt INTEL būstinėje ,už menkaprotiškumą.

    Kvailu negimstama,bet tampama, tad tau vilties dar yra,nenusimink.

  60. SB parašė:

    Ban xFiniti64 uz keiksums. Dar prisiregistruos ir rasys nesamones, gaus IP Ban. Diskutuojam normaliai.

  61. SoTOP parašė:

    Silikonas, silicis koks skirtumas 😀 Kazkur girdejo sili… o galune pats sugalvojo 🙂 Cia labai tinka tas pasakymas, kad jei su trolium pradesi diskutuot, jis nusitems tave iki savo lygio ir tada nugales patirtimi.

  62. Ambient parašė:

    Galiausiai del tokiu kaip xFiniti64 \"protinguoliu ir nevarguoliu\" zinojimu, pradeda sklisti kalbos internete, kad tas daiktas yra blogas ir kiek atsiranda tikinciu, kai galiausiai visi pradeda tiketi ir saukti ant viso ineto, visai nieko nesuprazdami…

    P.S. xFiniti64 tau dviracio zinias ziureti, o ne apie kompus sneketi.

  63. Deft parašė:

    Va tas ir baisiausi Ambient, tokie troliai stipriai mala, o malimu gali daug ka itikinti kuris nezino nieko toj srity.

  64. alonzo2 parašė:

    Taip… Pats baisiausias tipas kvailas ir naglas, kazka skaite, ka skaite nesuprato, ko nesuprato pats sukure… Originalo ir pusho pasiekejas…. Plius melagis nerealus pasikeite 980x i 875k, o sita i 2600k ir oc iki 5ghz dar isidejo dvi 580gtx plokstes, atrodo, kad jis i lova dar slapinasi, sitas nevarguolis….

  65. Povilas parašė:

    nu va pagaliau, bent siokia tokia tvarka cia pasirodo yra, nes jau atrode kad gali bet kas ir bet kaip cia reikstis…. 🙂 isvis siulyciau SB but grieztesniam, uzvelia kazkas kokia visiska nesamone – ban, ir ramu. nesvarbu ten ar su keiksmais ar be keiksmu, viskam turi but ribos.

  66. Katonas parašė:

    Labai juokinga paskaityt xFiniti64, reikia ir klounų. Tikrai praskaidrino porą pastarųjų dienų man jis, tiesa nesuprantantis žmogus paskaitys ir priims kaip už tiesą…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.