Pagaliau galima įsigyti MSI Big Bang Fuzion pagrindinę

Praėjo gana nemažai laiko nuo to, kai mes jums pranešėme apie pirmąją galutiniam vartotojui skirtą pagrindinę plokštę su Lucid Hydra 200 lustu, tai yra MSI Big Bang Fuzion. Pagaliau šis gaminys pristatytas publikai oficialiai ir galimas įsigijimui.

Ši naujoji, inovacinė pagrindinė plokštė yra paremta Intel P55 lustu ir palaiko LGA 1156 lizdo procesorius bei turi daugybe firminių MSI ypatybių – pradedant SuperPipe aušinimo sistema ir baigiant OC Genie spartinimo funkcija.

MSI Big Bang Fuzion taip pat turi keturis aukštos klasės DDR3-2113 atmintį palaikančius lizdus, tris PCI-Express lizdus sujungti nVidia ar AMD vaizdo plokštes. Dėka Lucid Hydra lusto, yra galimos ir įvairios nVidia + AMD grafinių akseleratorių konfigūracijos. Neužmirškime dvigubo Gigabit Ethernet tinklo, dešimt SATA 3.0 Gbps ir dviejų eSATA jungčių. Deja, tačiau čia pasigendame USB 3.0 jungties, nors pagrindinė yra ypač aukštos klasės.

Pagrindinės plokštės pakuotėje taip pat rasite QuantumWave PCI-E x1 lizdo garso plokštę ir OC prietaisų skydą lengvam sistemos stebėjimui ir dažnių kėlimui. Už Atlanto pagrindinę jau galima įsigyti už 370 JAV dolerių. Apžvalgą galite paskaityti čia. Apačioje – pristatymo fotografijos ir kai kurios specifikacijų skaidrės.


5 Komentarai

  1. arturas173 parašė:

    Laukiam apzvalgu 😉 :O

  2. daniukas21 parašė:

    idomus varijantas,nera integruotos garso kortos 🙂

  3. Metanabol parašė:

    va vienas didelis pliusas, nebėr tų alc888888 š gabalų, kur ausinių už 45litus net negali išnaudoti tinkamai (jau girdiši čiazesys ir pašaliniai garsai)… kai mano 5 metų senumo garso ploštė (c-media integruota) daug švariau garsiau ir geriau išgauna tą patį garsą per tas pačias ausines :D…

  4. ironvolf parašė:

    Graži plokštė, tokią tik už organinio stiklo laikyt 😀 Dėl usb 3.0 nebėda, galima nusipirkt ir įsidėt papildomai berods už ~70lt 2xusb 3.0

  5. dzapie parašė:

    to metabonols: main sound is still handled by the motherboard\’s integrated Realtek ALC889 — yet enhanced by Creative and THX with a software layer.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.