Panasonic ketina žengti į žaidimų kompiuterių rinką

Gerai žinomas elektronikos gigantas Panasonic po penkiolikos metų pertraukos ketina vėl žengti į konsolių rinką anonsuodamas savo naują nešiojamąją konsolę – Jungle.

Kaip jau supratote, pagrindinis Jungle tikslas atitraukti MMO (angl. massively multiplier online) žaidėjus nuo savo nešiojamųjų kompiuterių ir priversti pereiti prie naujo Panasonic žaidimų kompiuterio. Atrodo tai yra gana sudėtingas uždavinys, ypač kai didžiausiu klausimu išlieka žaidimų pritaikymas ir išleidimas Jungle žaidimų kompiuteriui. Nepatvirtintais duomenimis šiame žaidimų kompiuteryje darbuojas Linux operacinė sistema, na o Panasonic jau spėjo prabilti apie pirmąjį žaidimą, kuris startuos kartu su Jungle jo išleidimo metu – Battlestar Galactica Online.

Panasonic Jungle naudos QWERTY klaviatūrą bei mini HDMI jungtį. Neabejojama, jog žaidimų kompiuteryje bus įdiegtas Wi-Fi ryšys, tačiau išlieka tikimybė, jog Panasonic įdiegs ir 3G ryšį.

Taigi kol kas apie Jungle žinoma labai nedaug. Nėra nei oficialių specifikacijų, nei išleidimo datos su įrenginio kaina. Rinkos specialistai į naująją Jungle platformą žiūri gana skeptiškai ir bendrai sutaria, jog jos sėkmė priklausys nuo žaidimų gausos pritaikymo šiam žaidimų kompiuteriui. Šią taktiką puikiai naudoja Microsoft su savuoju Xbox.

3 Komentarai

  1. lightray parašė:

    nemanau kad pralenks psp

  2. ironvolf parašė:

    Na esant wifi dar galima pažaist vieną populiarią šaudyklę \"redtube\"

  3. Astral parašė:

    abejoju ar kas nors gausis. rinkos veteranai yra gerai isitvirtine…
    nesiojamoj rinkoj pliekiasi PSP, DS, dar ir iPhone ten gan giliai nagus kisa.
    jei apsimoketu listi i nesiojamu rinka, tai manau MS irgi neatsispirtu, bet kazkodel jie ten nelenda. nors tiek finansus, tiek zmones, o reikalui esant ir gelezi tikrai gautu 🙂

    nebent pavyktu jiems prisiviliot kokius \"excliuzyvinius\" zaidimus, tada galbut kazkas ir gausis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.