„Paris Saint-Germain eSports“ pristato „Philips monitors“ kaip oficialų konsolių monitorių tiekimo partnerį

„PARIS SAINT-GERMAIN ESPORTS“ PRISTATO „PHILIPS MONITORS“
KAIP OFICIALŲ KONSOLIŲ MONITORIŲ TIEKIMO PARTNERĮ

Paryžius, 2021 m. vasario 18 d. – „Paris Saint-Germain Esports“ su malonumu pristato MMD, lyderiaujantį monitorių specialistą ir „Philips monitors“ prekės ženklo licencijos partnerį,  kaip oficialų konsolių monitorių tiekimo partnerį savo „FIFA 21″ varžybose besivaržantiems žaidėjams ir transliuotojams. Kaip konsolės monitorius tiekiantis partneris, MMD aprūpins monitoriais „PSG Esports FIFA 21″ talentus ir kūrėjus, siūlant jiems naujausias pažangiausias žiūrėjimo patirtis, tikrai tinkamas čempionams.

Netrukus atsidarysianti „PSG Esports“ studija, esanti klubo būstinėje Paryžiaus rajone, taip pat bus aprūpinta naujausiais „Philips“ monitorių produktais, su kuriais „PSG Esports“ komanda galės mėgautis aukščiausios klasės konsolės monitoriais, leidžiančiais jiems tobulinti savo įgūdžius iki smulkmenų.


„Philips Momentum“ monitorių serija yra optimizuota žaidimams su pultu, ji sukurta taip, kad visiems konsolės žaidėjams užtikrintų tikrai įtraukiančią ir pranašesnę žaidimų patirtį bei tobulą techninio meistriškumo paketą. Kalbant apie „PSG Esports“ meistriškumo principus ir gerbėjų visame pasaulyje lūkesčius dėl kokybės visais aspektais, „Philips“ monitoriai puikiai tinka šiai organizacijai ir jos ištikimai bendruomenei.


Fabien Allègre, „Paris Saint-Germain“ prekės ženklo diversifikacijos direktorius, prižiūrintis klubo el. sporto operacijas, teigia: „Paris Saint-Germain Esports“ džiaugiamės galėdami pasveikinti „Philips monitors“ kaip mūsų oficialų konsolės monitorių sprendimų tiekimo partnerį mūsų talentingų FIFA 21 žaidėjų ir kūrėjų grupei. Mes tikimės pasinaudoti pasaulinio lygio „Philips“ monitorių produktų pasiūla ir glaudžiau bendradarbiaudami su savo „FIFA 21″ talentais. „PSG Esports“ reikalingas techninis tobulumas ir naujoviški pasiūlymai, kad komanda išlaikytų galimybes varžytis su viso pasaulio žaidėjais, ir „Philips monitors“ tam yra idealus partneris.“


Stefan Sommer, „Philips monitors“, MMD rinkodaros ir verslo valdymo direktorius, priduria: „Džiaugiamės galėdami suvienyti jėgas su „Paris Saint-Germain Esports“ kaip jų oficialus konsolių monitorių partneris, kad galėtume tiekti geriausią įrangą visiems „FIFA 21″ žaidėjams ir kūrėjams. Tikimės dar labiau pagerinti jų patirtį ir nekantriai laukiame dar geresnių pasiekimų ateityje kartu“.


Rėmėjai gali stebėti „Paris Saint-Germain Esports“ ir „Philips monitors“ bendradarbiavimą oficialiuose „PSG Esports“ „Twitter“, „Instagram“, „Facebook“ ir „Twitch“ kanaluose su geriausiomis „FIFA 21″ pramogomis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.