Parodytos naujų „Corsair“ AIO aušintuvų vizualizacijos

„Corsair“ LGA1700 platformai išleis visiškai naujus AIO aušintuvus. Kol kas vyksta tik reklaminė kampanija, bet jau galima pamatyti nutekėjusias produktų vizualizacijas. Patys „Corsair“ parodė tik trumpa filmuką „Instagram“ socialiniame tinkle. Ten galėjome pamatyti, kokią informaciją pateiks LCD ekranas ant aušintuvo. Galėsime sekti pompos greitį, procesoriaus temperatūrą ir skysčio temperatūrą.

Nutekėjusiose „Corsair“ nuotraukose galime pamatyti visą LGA1700 platformą. Be naujo aušintuvo kadre dar yra DDR5 „Vengeance“ atmintis, o viskas sumontuota ant ASUS PRIME Z690 pagrindinės plokštės. „Corsair“ daugiau informacijos apie naujus AIO aušintuvus atskleis vėliau šią savaitę.

6 Komentarai

  1. Roger2x parašė:

    Gamina reiskia yra rinka, bet tu RGB as nesuprantu kam jie reikalingi ir tikrai ne man

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Mažai kam patinka „švarūs“ kompai, bent jau toks įspūdis susidaro iš to ką pardavinėja įvairių produktų gamintojai. Vienur kitur tik išgirsi, kad žmogui nepatinka RGB. Man tai irgi tas RGB apšvietimas nereikalingas, kompas man naudot, o ne žiūrėt. Tik ant klaviatūros gerai, kai apsišviečia raidės, bet ir tai man užtenka vienos spalvos, o ne margalynės.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.