Partnerių patobulintų RTX 3000 vaizdo plokščių suvestinė

Visi NVIDIA partneriai turi sukūrę išskirtinio dizaino RTX 3000 serijos vaizdo plokščių, o mes jau galime pažiūrėti kas ką sukūrė. Naujos vaizdo plokštės atrodo labai įspūdingai, nes aušinimo sprendimai yra tikrai masyvūs. Kaip atrodo ASUS, „Gigabyte“, MSI, EVGA, „Palit, GALAX, ZOTAC, „Inno3D“ ir kitų RTX 3090/3080/3070 vaizdo plokštės galite pamatyti žemiau.

16 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    Tai del maitinimo…. kazkaip foto matau iprastus 8pin*2. tai kur tie 12 PIN????

  2. SH4LT1S parašė:

    Smagu matyt 3 po 8PIN 🙂

  3. Neveris parašė:

    nieko gero, man tektu laido ait ieskot trecio.

  4. RokasS8 parašė:

    Chebryte patarkit, imti 3080 dabar ar palaukti Ti, kada Ti isleidzia po faunderiu?

  5. RokasS8 parašė:

    Nu ka tada imsiu 3080, gal patarsit koki gamintoja pasirinkti, kuris gerai ausintu, nes paskutini karta turejau evga tai daugiau nepirkciau jos, 75-80 pastovi temperatura budavo, cia su dviem fanais

  6. Neveris parašė:

    Nu strix mano sukasi 2080 Ti , apie 61c tempe pagrinde…aisku cia priklauso kaip korpusas ausinasi..pvz pries tai turejau 1080 ti gigabyte aorus, tai 74c budavo…vnz asus tikrai nekaista ziauriai.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Problemos yra su AMD produkcija, nes gamintojai kazkaip atsainiai ziuri, su nvidia MSI, ASUS nefeilina, bet su AMD tai suda mala. Jei kalbama butu apie AMD kortas, tada siulyciau Sapphire, arba Powercolor ziuret.

  7. aiwaris parašė:

    https://www.youtube.com/watch?v=_e_KDqzlAbk Asus ROG Strix ir hmm kazkaip bent jau manes jos pradeda nebedominti.

  8. aiwaris parašė:

    siaip jo uztenka ir jauciu gali tekti palaukti sekancios kartos nes manau bus tokia pati nesamone kaip ir kai isejo fermi kepykle na bus matyti ka AMD Navi pasiulis gal jau reikes ir x4 x8pin matinimo nes AMD vga kaip ir visad buvo dar edresnes el sanaudom nei Nv vga 😀 ir siaip dar tikrai del to nezadu keisti siviskio senuko psu kol neateis laikas visa pc atsinaujinti arba jis nenumirs 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.