Paruoškite vietos po Kalėdų eglute  AOC žaidimų monitoriams iš „G1″ serijos 

Amsterdamas, 2018 lapkričio 29 d. – Monitorių bendrovė AOC siūlo vieną geriausių idėjų kalėdinei dovanai savo artimiesiems ar sau: naujausią žaidimų monitorių! Prasidėjus šventiniam sezonui, AAA tipo žaidimai užpildė virtualių ir fizinių parduotuvių lentynas. Tai puikus laikas įsigyti ir naujausius žaidimų monitorius iš AOC, kad galėtumėte mėgautis šiais žaidimais. Neseniai pristatyta „G1″ serija siūlo daugiau už geriausią kainą, – tai patrauklus dizainas, 144 Hz atnaujinimo dažnis, 1 ms atsako laikas (MPRT) ir trijų dydžių ekranai kiekvieno skoniui: 24 colių (59.9 cm), 27 colių (68.6 cm) ir 31.5 colių (80 cm).

 

Geriausia dovana Kalėdoms:
„AOC C24G1″ (kairėje) ir „AOC G2590PX/G2″ monitoriai

Žiemos laikotarpis žaidimų entuziastams yra itin malonus, nes tuomet pristatoma daug įdomių ir ilgai lauktų AAA tipo žaidimų ir įvairių pasiūlymų įrangai, kuri patobulina žaidimams parengtą aplinką. Taip pat, tai geriausias laikas įteikti tobulą dovaną kolegoms žaidėjams.

Vienas geriausių kompanionų ilgose kompiuterinių žaidimų sesijose žiemą galėtų būti išlenktas žaidimų monitorius iš AOC, turintis itin siaurus rėmelius ir žaidėjų mėgstamiausias specifikacijas, tarp kurių yra „FreeSync“, 144 Hz atnaujinimo dažnis, 1 ms atsako laikas (MPRT) ir reguliuojamo aukščio ergonomiškas stovas.

Žaidėjai dažnai pamiršta apie didelį kokybinį skirtumą, kurį žaidimų monitorius gali suteikti, patiriant įsitraukimą, tikslumą ir malonumą žaidžiant. Todėl AOC paaiškina, kodėl tai yra svarbu ir kodėl „G1″ serijos monitoriai yra puikus pasirinkimas:

  • 144 Hz atnaujinimo dažnis: „C24G1″, „C27G1″ ir „C32G1″ monitoriai atvaizduoja iki 2.4 kartų daugiau kadrų per sekundę, lyginant su paprastų monitorių turimu 60 Hz atnaujinimo dažniu, taip užtikrinant „ryšio su žaidimu jausmą“.
  • 1 ms MPRT arba 4 ms GtG: Be keturių skirtingų pikselių peradresavimo nustatymų, kad būtų galima koreguoti pikselių perėjimo laikus, žaidėjai gali įjungti MBR (Judesio susiliejimo mažinimo – „Motion Blur Reduction“) funkciją, leidžiančią sinchronizuoti pliūpsninį („strobe“) apšvietimą su atnaujinimo dažniu, kurį galima reguliuoti, siekiant optimalaus balanso tarp ryškumo ir visiškai prisitaikančių, bet nesusiliejančių vaizdų.
  • Didelio kontrasto VA ekrano panelė: VA (Vertikalaus lygiavimo) ekranas apjungia geriausias TN ir IPS panelių tipų charakteristikas, kaip TN panelių greitą reagavimą ir spalvų tikslumą, o taip pat plačius IPS panelių peržiūros kampus, ir nurungia abu šiuos tipus galingu, net tris kartus didesniu kontrasto santykiu (3000:1 statinis kontrasto santykis).
  • Išlenkta ekrano panelė (1500R išlinkis 24 colių, 1800R išlinkis 27 colių ir 31.5 colių ekranams): „G1″ serijos išlinkis leidžia naudotojams jaustis taip, tarsi monitorius juos apgaubtų, o ekrane rodomi vaizdai apsuptų. Taip pat, žiūrint į ekraną iš šono, išlinkęs monitorius siūlo geresnę įvairaus turinio peržiūros patirtį.
  • „FreeSync“: Kintamo atnaujinimo dažnio palaikymas leidžia monitoriui suderinti atnaujinimo dažnį su grafikos procesoriaus (palaikoma AMD GPU) pateikiamais kadrais, todėl pašalinamas ekrano vaizdo plyšinėjimas, taip pat trūkčiojimas ir išaugusi įvesties delsa, kurią sukelia įjungta „V-Sync“ funkcija, skirta vaizdo plyšinėjimo šalinimui.
  • Žaidimams skirtos funkcijos: „G1″ serija taip pat naudoja daugybę žaidėjams patogių funkcijų: „AOC Game Color“, skirta spalvų sodrumo lygių nustatymui, „Game Mode Settings“, skirti lengvesniam iš anksto apibrėžtų nustatymų skirtingiems žaidimų žanrams pasirinkimui, „Dial Point“ funkcija, skirta kryžminio taikiklio „crosshair“ perdangai, „Low Blue Light“ režimas ir „Flicker-Free“ technologija, pratęsiantys žaidimo sesijų malonumą ir dar daugiau…

Atsidavę esporto aistruoliai taip pat turėtų išbandyti naujausius specialius AOC monitorius. „G2590PX/G2″ monitorius, sukurtas, bendradarbiaujant AOC ir „G2 Esports“ komandai, gali pasigirti trijose pusėse berėme TN panele su 1920 x 1080 pikselių skiriamąja geba, „FreeSync palaikymu, ir 1 ms atsako laiku. „G2590PX/G2 yra gražiai apipavidalintas oficialiu „G2 Esports“ samurajų meniniu logotipu ir yra unikalaus dizaino, kuris puikiai papildys užkietėjusių žaidėjų stalus.

„G2590PX/G2″ monitorių jau galima įsigyti už gamintojo rekomenduojamą mažmeninę 369 EUR kainą.

„G1″ serijos monitorius jau galima įsigyti dabar už šias gamintojo rekomenduojamas mažmenines kainas: „C24G1″ modelį už 199 EUR, „C27G1″ modelį už  249 EUR ir „C32G1″ modelį už 299 EUR.

16 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    Tikrai ne kiekvieno skoniui, nes nera ultrawide 😀 32 coliu full hd, joking?

  2. Neveris parašė:

    Tai jei ir buna, tai tikrai ,kad bezeliu valdovai.

  3. Ambient parašė:

    niekada nepirkciau ultrawide, klaikiai ziurisi..

  4. Povilas parašė:

    ne ne ne, jau geriau platesnis, negu i platuma vertikaliai kaip 32 coliu.. nefaina kaip i dausas reikia ziuret, o jei monitoriu leidi zemyn, tai vos ne ant stalo apacia! skeptiskai ziurejau i ultrawide, bet prie paprastu monitoriu jau negrisiu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.