Pasak TCL, pagerintos konsolės pasirodys ateinančiais metais

Pasak TCL, „Sony“ ir „Microsoft“ gali pristatyti naujas konsoles jau kitais metais. Tai būtų esamos kartos konsolių pagerinimas. Lenkijoje vykusioje TCL spaudos konferencijoje televizorių gamintojas išdėstė savo lūkesčius, susijusius su žaidimų konsolių rinka, ir kaip ruošis dar galingesnių įrenginių pasirodymui.

9,5 kartos „Sony“ ir „Microsoft“ konsolių nereikėtų laikyti naujos kartos konsolėmis. Šis viduriniosios kartos atnaujinimas apimtų atnaujintą „PlayStation 5“ modelį (galbūt pavadintą „Pro“) ir naujus „Xbox“ serijos S ir X modelius. Gandai apie šias konsoles prasidėjo dar prieš išleidžiant dabartinius modelius. Tačiau tai pirmas kartas, kai televizorių gamintojas pateikė savo prognozes.

Bendrovė tikisi, kad 8K raišką galintys palaikyti įrenginiai gali būti pristatyti su „AMD Radeon RX 7700XT“ lygio grafikos posisteme. Žinoma, ši vaizdo plokštė dar neegzistuoja, tačiau tikėtina, kad ji bus pagrįsta „Navi 32“ lustu. Kol kas nėra patvirtinimo dėl RDNA3 pasirodymo konsolėse, tačiau atsižvelgiant į tai, kokios artimos buvo dabartinės kartos konsolės su RDNA2 grafika visko gali būti.

Abi naujos konsolės būtų pradėtos gaminti ne anksčiau kaip 2023 m. PS4 ir „Xbox One“ serijoms prireikė 4 metų, kad būtų atnaujintos produkto ciklo viduryje, ir 7 metų, kad sulauktų įpėdinio. Nei „Sony“, nei „Microsoft“ nepatvirtino, kad tokios atnaujintos konsolės planuojamos. AMD, tiekianti savo lustus abiem konsolių gamintojams, taip pat nepateikė jokių komentarų.

10 Komentarai

  1. GreenZebra parašė:

    Zmones dar PS5 negali uz patrauklia kaina, o cia jau apie Pro versija kalba

    • Diaxminde parašė:

      Nieko nėra geriau už universalų PC. Dabar galbūt pakris GPU kainos, tai išvis bus pasaka.

      • ziogzzz parašė:

        Nesutikciau, jei turi galimybe pasiimti ps5 tai tas tavo pc daug brangesnis, plius telika oled uz 1000 eur pasimti gali (cia 3080ti kaina vien tik) ir zaisi tokius zaidimus kuriu PC neturi, Kaip the last of us ir kitus exclusive. Ir patikek ant oled taip gerai atrodo, kad as savo pc naudoju tik simuliatoriams zaisti! Nebent su pulteliu nepatogu zaisti, nes as is senos kartos, kur shooterius tik su klava ir pele zaidziu, bet ir tai persilauziau daugiau su pulteliu zaisti.

      • iTroubl3 parašė:

        Pas mane PS4 Pro beveik tris metus dulkes rinko, bet prieš keleta savaičių jį prisiminiau, ir eneboi prisipirkau AAA game diskų ir dabar visai smagiai pakritęs ant sofos kapoju. Red Dead Redemption 2 dabar užkabino, buvau nežaidęs 😀 Dar God od War pasiemiau, žodžiu visai nieko, net nežinau kodėl pamiršęs jį buvau. Reikia tik tv geresnio dabar.

  2. RokasS8 parašė:

    Tai kad nera ka zaisti ant to ps5, nusipirkau ir gailiuosi ne tas zodis, perejau tai ka norejau pereiti ant 60 fps ir dabar kelintas menesis stovi dulkes renka

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.