Pasirodė GTX 580 fotografijos, produkto pasirodymas artėja

Atrodo, kad naujojo nVidia flagmano GTX 580 pasirodymas jau yra vieša paslaptis, kai pati kompanija per klaidą savo oficialioje svetainėje nurodė tokio produkto egzistavimą. Šį kartą mus stebina prototipo fotografijos.

Kiek fotografijos tikros, sunku pasakyti, tačiau jei tai ir yra spėjimas, galime tikėtis būtent kažko panašaus, nes su standartiniu aušinimu nieko geresnio neprigalvosi. Čia ir vėlgi mes matome dviejų vietų aušintuvą su vienu ventiliatoriumi, kaip ir GTX 480 vaizdo plokštėje.

Apie specifikacijas kol kas nekalbama/nespėliojama, tad šaltiniai ir toliau mums mini didžiausius galimus skaičius – 512 srovių procesorių vienetus bei 512 bitų darbinės atminties magistralę. Kalbant apie pačią darbinę atmintį, čia jos veikiausiai bus 2GB GDDR5 tipo.


24 Komentarai

  1. rokazs1 parašė:

    panasu kad uzrasas parasytas su paintu 😀

  2. pringl3s parašė:

    Geriausiai tai skamba visokie tokie \"per klaidą paskelbė\", \"netyčia paliko\" ir pan. ;D

  3. Nuotykis parašė:

    Jeigu gandai pasirodys nesą gandais, tai net nebus verta kreipti dėmesio į HD6xxx ir ateinančią Nvidia kartą, bo tik pervadinti abu su naujais dažais.

  4. Storasis parašė:

    kai tik pasirodo naujos vaizduskes, iskart kita stovykla ijungia shudu maluneli : \"nutekejo informacija\" , \"jau tuoj tuoj bus isleista\" ir t.t , informacinis karas, kad tik vartotojai nepirktu o \"dar palauktu geresnio produkto\"

  5. Augustazz parašė:

    nu mane irgj ismusa is veziu netycia paliko 😀
    matosi jog nvidia neturi kuom atsikirsi tai gandu malunelis gaunas 😀

  6. Povilas parašė:

    ką jūs čia šnekat tai sunku suprast:/

  7. SB parašė:

    GTX 580 nėra niekas kitas, tik kaip viskas išspausta iš GF100 lusto. Bet kokiu atveju, nuo HD 6990 pasikraus visi, žiūrėsim kaip seksis HD 6970.

  8. Santechnikas parašė:

    Visi??? 😀

  9. SB parašė:

    Taip, parodyk man dabar, kas įveikia viena montažine plokšte pagrįstą HD 5970? Dabar pagalvok ir pamąstyk, kas galėtų įveikti HD 6990, kuri teoriškai turėtų atitikti dviejų HD 6950 spartą? Net neabejojama, kad HD 6950 veiks tikrai sparčiau už HD 5850. Atsakymas – niekas. O gal nVidia GTX 580 parodys stebuklus su senu lustu? Nesulaukęs tinkamo ir pagrįsto atsakymo būsiu priverstis imtis bananų.

  10. Santechnikas parašė:

    Ka manai tais bananais pagąsdins?Issivaikyt ir taip ne per didele lankytojų auditoriją?Tu nesupratai kodel man linksma perskaicius pasidare…ogi kad nuskambejo lyg pasikrautu malku ne nvidia nuo amd,o lyg kokie žmogai tų malkų gautų…Visi:D ,kas visi?Taip ir sakyk kad nvidia,kad esi fanbojus ta visi žino

  11. Deft parašė:

    Kalba eina apie VGA, cia turbut ir debilas ta suprastu, bet vat matai buna vis tik isimciu, ar tau buvo perdaug neakivaizdu apie ka kalbama jei fantazija tavo laki apie tuos \"visus\", tai susiturek ja sau manau, tada nekils bereikalingu diskusiju ir konfliktu.

  12. Santechnikas parašė:

    Dar vienas fanboy …o tu kaip matau vis drevės neišlaižes negali apsieit…lyg as to buciau nesuprates kad tai apie VGA kalbama…kalbut jei SB toks jau kalbininkas,tai ar nevertejo parasyti taip:\"Bet kokiu atveju, nuo HD 6990 pasikraus visos VGA,ar vaizdo plokste yra vyriskos gimines kad parase Visi?

  13. SB parašė:

    Santechnikas>Vienas ar kitas lankytojas, kuris komentuoja tik tam, kad komentuotų, rašto nesąmones ir panašiai, iš tų 25k+ man nieko nereiškia. Man net smagu, kad apie 23k čia nesiregistruoja, nes matyt neturi ką pasakyti arba yra kitų priežasčių. Tiesa, būtų nemalonu, jei čia nesilankytojų tokie, kurie nefantazuoja, normaliai diskutuoja, \"pagauna kampa\" ir taip toliau. P.S – Man patinka pavadinimas Vaizdo Posistemis, kuris yra JIS.

  14. Povilas parašė:

    na tai turetu buti tokia pati situacija kaip buvo ir su gtx 480 ir 5870, nvidia greiciausiai vel tures sparciausia vieno GPU vaizdo plokste, AMD dvieju GPU sparciausia. tiek nvidia tiek AMD bando tobulinti savo senus lustus ir is ju spaudzia viska, viskas elementaru ir aisku, na bet pagyvensim – pamatysim, galbut ivyks kazkas tokio ir AMD tures abu galiunus.

  15. Neveris parašė:

    Bet jei labai kaista kaip si ,tai ir uzia stipriai 😀

  16. Povilas parašė:

    nu tai ir uz, ir kais, jau cia aisku kaip diena, zodziu bus hot and fast 😀 entuziastams kurie deda SLI ar QUAD SLI kaitimas uzimas, TDP nerupi, nepamirskit, kad 6970 berods irgi tures nemazai, jei neklystu ~300w TDP, tai taip pat tylos nenusimato, visgi cia high-end produktai ir is ju spaudziama viskas.

  17. bronius parašė:

    Viska sudelios laikas, nereikia pust burbulu tuscioj vietoj, kaip kai kas labai megsta… Po ~1-2men. kai kas gali pasirodyt visiskas lochas su savo prognozem, per daug slidus dalykas…

  18. nanoWorld parašė:

    Tai, kad zaidimu entuziastams aukstas TDP, kaitimas ir uzimas nerupi (nors del paskutinio dar stipriai suabejociau), nepaneigia fakto, kad bendram kompiuterijos konktekste sie pozymiai nusako neigiamas produkto savybes. Cia rasau apskritai, nesukonkretinu ties vienu ar kitu gamintoju 🙂

  19. Augustazz parašė:

    Nieko daugiau nematau,kaip isspausta viskas is to lusto 🙂 jokio stebuklo 🙂

  20. svedas parašė:

    o tai ka norėt kai per metus skaityk pristato 1 naują \"kartą\" kortų, techniškai labai sunku sugalvot ir realizuot kažką tikrai naujo.

  21. Augustazz parašė:

    Tą patį daro ir AMD, optimizuoja ir pigiau paleidzia 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.