Pasirodė HTC Hero Android 2.1 atnaujinimas

Pagaliau tiek aš, tiek ir visi Europos gyventojai, kurie turi praėjusiais metais daugybe apdovanojimų susišlavusį HTC telefoną Hero gali jį atnaujinti ir iš tiesų paversti nauju gaminiu. Iš Android 1.5 operacinė sistema atnaujinama į Android 2.1.

Tiesa, jau daugiau nei prieš mėnesį HTC Hero Android 2.1 atnaujinimo sulaukė JAV gyventojai, kurie naudojasi Sprint ryšiu. Beje, HTC Hero už Atlanto nėra tokio pat dizaino, kokio yra Europoje, taip pat CDMA tinklams skirtas atnaujinimas visiškai netinka Europai. Mūsų gimtiesiems GSM tinklams skirtas atnaujinimas pirmiausia pasirodė šio mėnesio pradžioje Taivane, o dabar atėjo ir Europos eilė.

Galime priminti, kad HTC Hero Android 2.1 atnaujinimas buvo vis nukeliamas ir nukeliamas. Pradžioje jis buvo numatytas kovo mėnesiui, vėliau jo pasirodymas nukeltas į balandį, dar vėliau – į gegužę. Gegužę mes sužinojome, jog kontinentai jo sulauks nevienodu metu. Apie atnaujinimo plėtojimą buvo pranešta dar praėjusių metų gruodį, tad Europos vartotojams teko laukti daugiau nei septynis mėnesius, kol HTC išpildė savo pažadą.

6 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Na bent updeitus gaunat dar. O samsung\’as apgailetinas, metu senumo telefonas ir meta palaikyma ju. I8910 is technines puses vis dar saunus telefonas, bet updeitu jau nieks nebesulaukia nuo kovo menesio.

  2. SB parašė:

    Fostil>Deja, tačiau tai paskutinis HTC Hero atnaujinimas. Android 2.2 aka Froyo jau nebesulauksiu, tad neneigsiu, kad galvoju apie naują įrenginį šių metų galui. Tiesiog palauksiu ir pažiūrėsiu, ar Google pasiūlys dar ką nors naujesnio už Android 2.2.

  3. Fostil parašė:

    Na tada prasti reikalai ir su htc, bet gal tiesiog tech specifika limituoja i hero ikist 2.2? Visgi adobe flashas 10.1 ne siaip sau programele, o hero nera jau labai didelis galiunas. Na nezinau kaip ten tiksliai su androidas, bet nejaugi nera jiem isleidziami os atnaujinimai kaip symbian? Vistiek kazkokie fixai turetu gal pareiti ir veliau, ne kaip samsungas…

  4. NForce parašė:

    Kam rūpi tie oficialūs atnaujinimai. Bus ant Hero ir Froyo ir gal dar ir Gingerbread (3.0, metų gale). Maniškiui Tattoo jau dabar yra Froyo build\’as, hardware\’o pilnai jam užtenka, viskas veikia greičiau nei su Eclair (o Eclair veikė greičiau nei Donut). Aišku su flash ne kas, bet tas flashas tik stabdymui skirtas

  5. SB parašė:

    NForce, Fostil> Va būtent ne dėl Android sistemos patobulinimų, kurie nebūna jau tokie labai žymus, o dėl Adobe Flash 10.1 aš galvoju apie spartesnį gaminį. Kiek teko matyti, Google Nexus One su Froyo labai neblogai susitvarko su visais Flash video failais. O kaip sako NForce, palūkėkime dar ir Gingerbread bei HTC telefonų su Snapdragon 1,2GHz su dvejais branduoliais.

  6. NForce parašė:

    Man irgi patiktų spartesnis procesorius ir daugiau atminties, bet Snapdragon su 1ghz man neatrodo įtikinamai spartesnis (dėl išaugusio ekrano), todėl ir aš palauksiu dual core snapdragon. O android patobulinimai man nėra tokie nežymus, tokie kaip JIT kompiliatorius jogurte, arba žadamas žymiai geresnis UI sausainiuke

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.