Pasirodė „MSI Z170 Gaming M“ serijos pagrindinių plokščių nuotraukos

Visi puikiai supranta, kad pagrindinių plokščių gamintojai stipriai ruošiasi naujausių produktų pristatymui su „Intel“ 100-osios serijos mikroschemų rinkiniais, o mes jau ankščiau laiko galime pažvelgti kaip atrodo vienas ar kitas produktas.

Šį kartą akis galime paganyti į tris „MSI Z170 Gaming M“ serijos pagrindines plokštes. MSI motininių plokščių pavadinime matome raidę „M“, kuri reiškia, kad tai yra būtent „MSI Gaming“ serijos pagrindinė plokštė, o ne konkurentų. Dabar sulauksime trijų „Gaming M“ pagrindinių plokščių: „Z170A Gaming M5“, „Z170A Gaming M7“ ir „Z170A Gaming M9 ACK“.

„Z170A Gaming M5“ turės 10-ies fazių VRM maitinimo grandinę, visas šiuolaikines jungtis bei „AudioBoost III“ garso posistemę su „Killer E2205“ tinklo plokšte. „Z170A Gaming M7“ bus kiek aukštesniame lygyje ir pasiūlys net 14-os fazių VRM maitinimo grandinę. Taipogi pirkėjai gaus „Game Boost“ jungiklį, kuris galės nustatyti net 11 profilių procesoriui bei atminčiai. Nereikėtų pamiršti ir geresnės garso posistemės. Serijos flagmanas „Z170A Gaming M9 ACK“ galės pasiūlyti dar keletą papildomų žaisliukų, tokių kaip ant galinės dalies esantis laikiklis, skirtas tvirtinti VRM grandinės skysčio aušinimo sistemos radiatorių ir „Killer ACK“ tinklo plokštę. Visos trys „Gaming M“ serijos pagrindinės plokštės turės tiek A, tiek C tipo USB 3.1 jungtis.

3 Komentarai

  1. Katonas parašė:

    Ar tik man vienam jos gražiai atrodo? 🙂

  2. SarzzeR parašė:

    Gražiai ir man atrodo, bet gražiai ir kainuos. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.