Pasirodė naujas Xbox 360 žaidimų pultas

Microsoft, kaip ir žadėjo dar šių metų rugpjūtį, užvakar pristatė naują bevielį žaidimų pultą skirtą Xbox 360 žaidimų kompiuteriui. Šis pasižymi dvejomis mažai pastebimomis naujovėmis, o norintys jį įsigyti turės gerokai paploninti savo piniginę.

Kas pasikeitė? Naujasis Xbox 360 žaidimų pultas iš pažiūros liko toks pat, kaip ir ankščiau buvęs, tad jį pirkti žaidėjams, kurie jau turi du Xbox 360 pultelius, nėra jokios prasmės. Nėra prasmės jo pirkti ir tada, jei jūs žaidžiate vienas ir tiesiog turite Xbox 360 putelį. Pultelis siūlo tik dvi naujoves – patobulintą d-pad’ą, kuris transformuojas iš tik „disko“ į „pliuso“ formą ir naujas spalvas.

Jis kainuoja nežmoniškai daug, nes vieno jo įsigyti negalima. JAV lapkričio 9 pasirodęs naujasis priedas parduodamas tik su „Play and Charge“ paketu ir kainuoja 65 JAV dolerius. Jį taip pat gali naudoti PC žaidėjai, kurie turi Xbox 360 pultelio adapterį, o Europą jis pasieks kažkada vasarį.


4 Komentarai

  1. Beady parašė:

    \"Jis kainuoja nežmoniškai daug\" 65$ * 2.50 = 162.50Lt pas mus vien joystickas bevielis kainuoja 160lt + cia gauni play&charge kuris pas mus atskirai apie 69lt (cia is avitelos kainos) geriausiu atveju gali gauti nauja joysticka uz 130+30 uz play&charge ir tai kaina 160 iseis. Taip kad cia 65$ labai pigu sakyciau.

  2. SB parašė:

    Beady, ne naglas pultas uz atlanto 35 zali tik, taigi 65, jei as noriu tik to pulto, tai jau vagyste.

  3. Nerijuz-2BIG4U parašė:

    February=vasaris, ne sausis

  4. SB parašė:

    Nerijuz-2BIG4U>Neklausiau, ką jis šneka šiandien. Blogai užpildyta informacija \"iš galvos\", nes apie tai buvau girdėjęs ankščiau. Pataisyta.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.