Pasirodė naujausia stabili Google Chrome 10 beta versija

Internete pasirodė naujausia Google kompanijos sukurta Google Chrome 10 beta naršyklės versija, kuri gali pasigirti padidėjusia sparta JavaScript aplikacijoje bei GPU apdorojamu video palaikymu.

2008-ais metais pristatyta Google Chrome versija, sulaukė pačios naujausios bandomosios (beta) versijos, kuri, kaip skelbiama, pasižymi 66% didesne sparta JavaScript aplikacijoje bei turi vaizdo plokštės (GPU) apdorojamą video palaikymą. Tai pilnaekraniame režime leidžia sumažinti CPU darbą net iki 80%. Patobulintas JavaSript V8 variklis, dabar susitvarko su JavaSript aplikacijomis kur kas greičiau nei senesnė Chrome 9 versija. Taip pat įdiegta slaptažodžių sinchronizacija bei keletas naujų nustatymų, palengvinančių Chrome naršyklės pritaikymą invidualioms vartotojo reikmėms.

Windows XP, Vista ir 7 operacinėms sistemoms tinkančią Chrome 10 beta versiją galite parsisiųsti iš čia.

9 Komentarai

  1. Creative64x2 parašė:

    Ši versija stabili, bet bėda jog pati Chrome nestabili, net 10 versija spėjo Google išleist…

  2. adijux parašė:

    Čia stabilumas niekuo nesusijęs. Paprasčiausiai vartotojams brukiama idėja, kad naujas skaičiukas prie pavadinimo yra labai labai gerai, tuo tarpu tai, kas eina po taško, nėra svarbu. Spėju, kad čia būdas \"prisivyti\" Microsoft Internet Explorer, kad vartotojams atrodytų, jog Google Chrome yra tokia pat brandi ir nuo senų laikų naudojama naršyklė. Kaip tik neseniai čia skaičiau, kad Firefox irgi imsis tokios politikos. Man, tiesą pasakius, tai nepatinka, tačiau kol naršyklė puikiai funkcionuoja, didelių pretenzijų dėl to neturiu.

  3. Jordan parašė:

    Na as chrome irgi nesiskundziu 🙂 Naudoju nuo beta versijos 🙂

  4. jtd parašė:

    youtube 1080 nebelagina! :))))

  5. ToBeX parašė:

    per firefoxa niekad nelagino bent man 😀

  6. jtd parašė:

    su athlonu 2.7ghz lagintu ir tau

  7. Crembo parašė:

    Taigi dev build\’as perėjo prie 11 versijos.. Mjo..

  8. Herkus_LT_ parašė:

    Sinde pirma buga pastebejau sitos narsykles, iki restarto kompo negalejau puslapiu atidaryti su google chrome mineeta versija 🙂 Per firefox netas veikia, skaipas, radijas per neta, torrentai , viskas sukos tik puslapiu jokiu negalejau atidayt su chrome 🙂 taip, kad ne tokia ir stabili ji dar kolkas 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.