Pasirodys HD 5670 vaizdo posistemis?

Internete pasirodė informacija apie neva artėjančią žemos klasės DirectX 11 API palaikančią AMD Radeon HD 5670 vaizdo plokštę, tačiau negalime patvirtini, kad ši informacija yra kuo tikriausia.

Kaip pranešama, Radeon HD 5670 turės 400 „šešėlių“ vienetus, 16 ROP vienetų bei palaikys 1GB DDR5 darbinę atmintį, kurios pralaida bus įprasta žemos klasės gaminiams ir sieks 128 bitus. Atmintis vaizdo plokštėje dirba 1000MHz dažniu (4GHz efektyvus), o 40nm technologiniu procesu grįstas branduolys – 775MHz. Vėlgi, informacijos patvirtinti tikrai negalime, nes tai nėra patvirtintas šaltinis ar tuo labiau oficialus.

Bet kokiu atveju, grafinio posistemio fotografija matote apačioje. Tikėtina, jog ten – inžinierinis pavyzdys. Montažinė plokštė yra nedidelė, o naudojamas varinis aušintuvas labai panašus į tokius, kuriuos siūlo ThermalTake kompanija. Žinoma, apie kainą ir pasiekiamumą jokių žinių nėra, galima spėti, kad vaizdo plokštė kainuos kiek daugiau nei 100 JAV dolerių ir pasirodys kitų metų pirmojo ketvirčio pradžioje, taip dar labiau apkartinant nVidia gyvenimą.

7 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    sits labai nvidia isgazdins.

  2. Deft parašė:

    Prie ko čia išgazdins? 😀

  3. Povilas parašė:

    Nu ka jus, baiku visai nesuprantat ar ka:) siaip paskutiniam straipsnio sakinyje \"taip dar labiau apkartinant nVidia gyvenimą.\" 😀 atrodo jog sits bus didelis smugis nvidijai.

  4. Fostil parašė:

    Nu jo htpc useriam tikrai ityn bus reikalinga dx11 palaikymas ir gales isnaudot jos \"privalumus\" 😀 Uz tokia kaina jau geriau tada paimt 9800gt…

  5. Deft parašė:

    Na gazdint aisku neisgazdins bet problemas tikrai sukelia kai jiems daug reiks konkurentu isleist ir nespes vienu metu tuo geriau ati, nes gales stumdyt tusti tam segmente.

  6. jonas parašė:

    Paskutiniais duomenimis, HD5670 bus single-slot card. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.