Paspartinti 10 „Ryzen 7 1700“ procesorių, statistika

„Ryzen“ visus labai domina ir todėl apžvalgininkai šiuos procesorius stengiasi išnarstyti po kaulelį.  „JagatOC“ atliko labai įdomius bandymus, jie sugebėjo gauti dešimt „Ryzen 7 1700“ procesorių ir patikrino kaip kiekvienas iš jų spartinasi.

Kaip minėjome, iš viso buvo tikrinamas dešimties „Ryzen 7 1700“ procesorių sugebėjimas pasiekti maksimalų dažnį prie tam tikros įtampos, o stabilumas buvo bandomas „Cinebench“ teste.

Kaip matome iš lentelės geriausias procesorius sugebėjo pasieki 4050 MHz, blogiausias – 3925 MHz dažnį, visa tai prie 1.4 V įtampos, kuri nelabai tinkama kasdieniam naudojimui. Panagrinėjus pateiktus duomenis nesunku pastebėti, kad „Ryzen“ prie 1.25 V turi tik kiek daugiau nei 100 MHz mažesnį dažnį, tad galime teigti, kad tai yra optimali spartinimui naudotina įtampa.

Daugiau duomenų ir visą metodiką rasite „JagatOC“ apžvalgoje.

7 Komentarai

  1. koloniukas parašė:

    Ar gi čia įtampa :/ azoto daugiau, voltage min prie 1.8 and world record!

  2. IFeelYou parašė:

    Dabar gaunasi kad 1800X tikrai neapsimoka pirkti. 1700 pasiekia tik 100 mhz mažesnį dažnį, o yra tikrai pigesnis. Optimalus pirkinys sakyčiau.

  3. kernel_panikuoja parašė:

    O sitas tai man patiko, jei ne fake’as http://wccftech.com/amd-ryzen-4-core-benchmarks-intel-core-i7-7700k/

    Kai AMD’as apsitvarkys tech-procesa ir paleis pigius 4/6C modelius, turetu buti geris low/mid end’e.

    • ZeroFM parašė:

      Jei jau lyginti tai daryti kaip pridera o ne ale lygius skaičius sulygino , bet pamiršo įtampa sumažinti prie kurios 7700K laisvai ant 5GHz eitų

      • kernel_panikuoja parašė:

        Cia viskas butent gerai ir padaryta. OC nera sio testo esme. Visiems ir taip aisku, kad Intel turi daug geresni tech-procesa ir OC bus geresnis. Esme yra Ryzen mikroarchitekturos palyginimas su Skylake IPC prasme prie 4C8T ir to pacio daznio. Man esme yra tai, kad pagal branduoliu skaiciu ir dazni, Ryzen’as ne ka atsilieka nuo Skylake praktinese uzduotyse, kas reiskia, kad visokie 3.2-3.6GHz 4C Ryzen’ai potencialiai bus i5 analogai uz i3/Pentium kaina. Pagaliau turetu padorus quad-core ateiti i low end’a, ko seniausiai reikejo Desktop srityje.
        Tai taip pat reiskia, kad net pirma Ryzen karta rodo gana auksta kokybes lygi, tad su sekanciom kartom ir geresniais GF procesais (+ optimizacijom/fix’ais ir nauju softu) AMD turetu islikti konkurencingas ilgesni laika, o to taip pat labai reikia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.