Pastebėtas naujas „Intel“ 8 branduolių procesorius

„SiSoftware“ duomenų bazėje pastebėtas naujas įrašas apie dar negirdėtą 8 branduolių „Kaby Lake“ procesorių. Galime suprasti, kad programinė įranga blogai atpažįsta lustą. Kaip žinome, „Kaby Lake“ pasekėjas „Coffee Lake“ nuo pirmtako architektūriškai nesiskiria. Tokiu atveju naujas įrašas yra apie taip visų laukiamą 8 branduolių „Coffee Lake“ procesorių, skirtą LGA1151 platformai.

Įraše matome, kad procesorius turi tik 2.6 GHz bazinį dažnį, bet, tikėtina, kad čia tik inžinerinis pavyzdys, dažnis vėliau bus kilsteltas. Tai galimai ir programinės įrangos klaida skaitant duomenis.

„Computex“ parodos metu turėtume sulaukti Z390 pagrindinių plokščių atskleidimo, didelė tikimybė, kad tuo pačiu metu bus paskelbta ir apie naujus 8 branduolių „Coffee Lake“ procesorius. Kada jie bus realiai išleidžiami duomenų nėra.

9 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    ivertinus forumo vidurkius, persasi iskart fraze – „8700K shxxas“ ane ? 😀

    • kernel_panikuoja parašė:

      Kolkas nera prasmes lygint, nes niekas neaisku apie galutini produkta. Jeigu hipotetiskai bus islaikyta tokia pati boost dazniu schema prie 1-6 branduoliu, tik prides dar papildomus du ir visa tai duos uz 8700K kaina, ir tures panasias OC savybes – taip, tai bus nauja Intel „zvaigzde“ ir 8700K taps niekam neidomus tokioje kainoje. Taciau yra daug „jeigu“.

      As kazko turiu nuojauta, kad intelis isleis i9 serija (8C, 400-500USD) ant 1151 ir tiek – nematau priezasciu, kodel jos cia negali but, kai ji yra nesiojamuose. Gyvenimas isryskins kas cia gausis 🙂

  2. IFeelYou parašė:

    Ar tai naujas kernel CPU? 🙂

    Na o šiaip šaunu kad pagaliau 8 branduoliai ateina į mainstreamą, gal pagaliau developeriai pradės optimizuoti programas ir žaidimus ant daugiabranduolių CPU.
    2.6 Ghz manau tik inžinerinio pavyzdžio clockas. Galutiniam produkte tikrai bus žymiai didesnis. Toks bazinis dažnis yra ant 18 branduolių, o čia 8.

    • kernel_panikuoja parašė:

      As tai noresiu pamatyt asaru pakalne reddit’e, „kaip gi pasaulis isdriso progresuoti tarp upgrade ciklu, nes jis turi progresuoti tik tada, kad man reikia“ 🙂

      • IFeelYou parašė:

        Šiaip jo. Mane irgi biesina. Tuoj 18 branduolių dasivys ir bus mainstreamas 🙂 Nespėsiu pirkinėtis 🙂

        • kernel_panikuoja parašė:

          As tai trokstu, kad AMD kitais metais pysteltu 12C i AM4 uz 300-400EUR su low end chipset support’u, ir kad toliau testusi sventasis AMD vs Intel karas. Suprantu, kad yra zaidimai ir t.t., nu bet kaip ant sirdies gera, kai AMD CPU su kazkokia fuflo motke pa-humiliate’ina Intel’i ant Cinebench ar Blender, tiesiog siela atsigauna 😀

  3. ZeroFM parašė:

    Realiai intel šikna dar degs nes jis nebeturi kur eit . Dės daugiau core tai kaip koks popcorn cpu nusprogs . Turi gražint soldered reikala nes prieis liepto gala .
    Amd dar laisvai gali kelt dažnius iki 5GHz ir nereikia jiem nesamoningo delid reikalo o intel viskas redline jau pasiektas .

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.