Pastebėtas „Ryzen 7 4700G“ APU procesorius staliniams kompiuteriams

Iki pat šiol nežinome, kada AMD ruošiasi išleisti „Zen 2“ architektūros procesorius su integruota grafika staliniams kompiuteriams, kurie turi „Renoir“ kodinį pavadinimą. Šie procesoriai jau siūlomi nešiojamuose kompiuteriuose, bet stalinių kompiuterių naudotojai dar turės palaukti.

„Ashes of the Singularity“ duomenų bazėje pastebėtas „Ryzen 7 4700G“ APU procesorius bus skirtas staliniams kompiuteriams. Jis turi 8 branduolius ir 16 gijų, bet dažnis nežinomas. Taip pat neaišku, kokiu dažniu dirba integruota grafika. „Renoir“ lustai iš viso turi 8 vykdomuosius vienetus, kai pirmtakai turėjo 11 vykdomųjų vienetų, bet nauja grafika dirba didesniu dažniu, o tai kompensuoja mažesnį stream procesorių kiekį. Kadangi staliniams kompiuteriams skirti „Renoir“ procesoriai galės turėti didesnį TDP reitingą, iš jų tikimasi ir kiek didesnių dažnių. Suprantama, AMD siūlys procesorius ne tik su 65 W, bet ir su 35 W TDP reitingais. Manoma, kad dabar pastebėtas „Ryzen 7 4700G“ APU procesorius turi 65 W TDP. Kol kas visiškai neaišku, kiek už būsimus APU procesorius su „Zen 2“ architektūra reikės susimokėti.

4 Komentarai

  1. Atavar parašė:

    Laukiu šitų, kad susirinkt sau mažylį su ITX motinėle

  2. nemesis parašė:

    O ko ten bus galima tikėtis iš integruoto gpu? Jei tarp gtx1050 ir gtx1050ti tai gerai, jei gt1030 – geriau negu nieko bet…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.