Pastebėtos kelios GTX 1660 Super vaizdo plokštės

Manoma, kad „nVidia“ GTX 1660 Super vaizdo plokštes išleis jau kitą savaitę, o iki tol galima pamatyti kelis naujus modelius elektroninėse parduotuvėse. Kai neišleista vaizdo plokštė atsiranda kainoraščiuose iki jos pristatymo negali būti likę daug laiko. Tiesa, kol kas matomos kainos yra gan didelės, bet kol kas į tai nereikia kreipti dėmesio, realią kainą sužinosime, kai vaizdo plokštės bus išleistos oficialiai.

Jau žinome, kad GTX 1660 Super turės visiškai tokią pačią grafikos procesoriaus konfigūraciją kaip ir GTX 1660. Net dažniai bus tokie patys. Vienintelis skirtumas bus greitesnė GDDR6 atmintis. Reikia paminėti, kad GTX 1660 Super GDDR6 atmintis veiks 14 GHz dažniu, o GTX 1660 Ti turi tik 12 GHz atmintį. Taip išeina, kad GTX 1660 Super turės didesnį duomenų pralaidumą už GTX 1660 Ti, bet turės mažiau CUDA branduolių. Jei paklaustumėte manęs, tai čia yra visiška painiava.

3 Komentarai

  1. EscO parašė:

    Nvidia šūkis: Moki daugiau, spartos gauni mažiau ir dovanų dar gauni sumaišties nes pavadinimas rodos nieko nebereiškia

  2. neblogai parašė:

    Painiavos turėtų nebūti, nes iki šiol kiekviena Super plokštė pakeisdavo ankstesnį variantą- tai šiuo atveju, 1660 Super turėtų būti vietoje 1660Ti. Vistiek juk Navi14 tokios spartos nepasieks ir nekonkuruos- o gaminant 1660 Super, nVidia galės ramiai naudoti lustus su defektais. Dar spėju, kad gali kainą pamažinti iki kokių $250.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.