Pastebtas „Zen 4“ procesorius su 5,2 GHz dažniu

„Phoronix Test Suite“ yra testavimo ir lyginamųjų testų platforma, palaikanti įvairius testus ir operacines sistemas. Tai išsamus įrankių rinkinys, kuriuo naudodamosi įmonės gali automatizuoti testavimo procesą, kad patikrintų stabilumą arba produkto našumą. Būtent šioje platformoje buvo pastebėtas dar neišleistas „Zen 4“ procesorius.

Bandytas inžinerinis „AMD Ryzen 7000“ procesoriaus pavyzdys, kodiniu pavadinimu „Raphael“, turi 100-000000666 OPN kodą. Tai atitinka „Zen 4“ procesoriaus kodą, kurį matėme sausio pabaigoje. Tai 8 branduolių ir 16 gijų „Zen 4“ procesorius, kuris turi iki 5,21 GHz siekiantį boost dažnį. Procesorius veikė AM5 platformoje, skirtoje naujos kartos „Ryzen“ procesoriams.

Dar svarbiau, kad dabar turime „Zen4“ stalinių kompiuterių procesoriaus integruotos grafikos ID. Primename, kad „Raphael“ turės integruotą grafiką, tuo pirmtakai pasigirti negalėjo. „Raphael“ integruota grafika turi GFX1036 ID, kuris priklauso tai pačiai GFX1030 šakai, kaip ir „Beige Goby“, „Yellow Carp“ ir „Van Gogh“, kurie visi yra RDNA2 architektūros iGPU.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.