„Patriot“ praneša apie VIPER ELITE II DDR4 atmintį

„Patriot“ su savo specialiu, žaidėjams skirtu, prekės ženklu, VIPER GAMING, praneša apie VIPER ELITE II sparčią DDR4 atmintį. Ši nauja VIPER ELITE II atmintis paveldi visas geriausias ELITE PERFORMANCE atminties savybes. Tokias kaip didelis stabilumas ir spartinimo potencialas. VIPER ELITE II atmintis yra skirta tiems, kas nori į spartą orientuoto produkto be RGB apšvietimo. Gamintojas ruošiasi pasiūlyti įvairių talpų ir dažnių atminties modulius.

VIPER ELITE II atminties turi aliuminį radiatorių su VIPER prekės ženklo elementais. Parinktos spalvos yra raudona ir juoda. Kaip minėjome, RGB apšvietimo nėra. Tai vieniems labai patiks, o kiti gaus ieškotis kitos atminties. Pats atminties modulis turi 10 sluoksnių PCB, o tai užtikrina gerą stabilumą ir didelį spartinimo potencialą. VIPER ELITE II taip pat palaiko XMP 2.0 profilius, kas suteikia galimybę atmintį spartinti vos kelių mygtukų paspaudimu. VIPER ELITE II atmintis yra suderinama su naujausiomis AMD/„Intel platformomis ir turi „Limited Lifetime“ garantiją. Tai reiškia, kad garantija bus galima pasinaudoti tol, kol bus gaminama ši atmintis.

VIPER ELITE II atmintis bus siūloma sekančių dažnių: 2666 MHz/3200 MHz /3600 MHz/4000 MHz. Atminties modulių talpa gali būti: 4 GB/8 GB/16 GB/32 GB.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.