Patvirtinta, kad visi „iPhone 11“ turės 4 GB RAM

„AnTuTu“ atskleidė kokia yra naujų „iPhone“ telefonų sparta jų teste. Tuo pačiu sužinome, kad visi trys telefonai turės 4 GB RAM. Seniau buvo manoma, kad kai kurie modeliai gali turėti 6 GB RAM. Pavyzdžiui, tie, kurie turės 512 GB talpyklą. Kaip matome iš pateiktų rezultatų, net telefonas su 512 GB kaupikliu turi 4 GB RAM.

Spartos rezultatai atskleidžia, kad šiuo aspektu „iPhone 11“, „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“ tarpusavyje beveik nesiskiria. Tai nestebina, nes visi trys telefonai turi tą patį „A13“ sisteminį lustą. Lyginant su praėjusia „iPhone“ karta naujieji telefonai surenka maždaug 28 % daugiau „AnTuTu“ taškų.

36 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Apple parduoda brandą, o ne telefoną. Manau, kad 99% pirkėjų visiškai nerūpi kiek ten ram apple įdėda. Šita versija išvis skirta vargšam, kurie nori atrodyti turtingi.

    • paprastas_zmogus parašė:

      Jeigu jie parduoda brand’ą, kam jie tada investuoja tiek daug resursų į savo technologijas? Kam kurti savo procesorių? Kam kurti savo OS? Juk parduoda tik BRAND’ą, tai galėtų tiesiog paimt Android ir uždėti Apple BRAND’ą!

      • Povilas parašė:

        Nepanasu kad jie bando investuot i technologijas, toli grazu net nebando konkuruot su naujaisiais android irenginiais.

        • paprastas_zmogus parašė:

          Aha, tik kažkodėl jų čipas duoda malkų visiems snapdragonams jau 3 metus iš eilės… Ir tai daro su ant popieriaus daug mažesniais resursais…

          • Povilas parašė:

            Kam rupi tie skaiciukai, kas is to cpu telefone, jei dar ir animacijos lagina, kol atidaro.. ok technologijos – keletas, no reverse wireles charging, no usb-c port, no high refresh rate, no in display fingerprint scanner, no bigger battery… oho apple! innovation! uztat turi gigantic Notch 😀 ir dar turbut galima butu vardint.

            • xFiniti64 parašė:

              Reverse krovimas yra troliu sudas, darbinis note 10+ ir samsungo ausines, joms pkrauti is 100% akumo sunaudoja net 25%, nes nuostoliai gaunasi virs 61%. Cia troliu nesamone, o dar telefonas visas uzkaito. Ir jis tik 3 watu 😀 Pirstu antspaudu skaitituvas atgyvena, net google ta suprato ir tikras veido apsaugas idejo i nauja tikra androida. Pas viena bendradarbai labai sausa oda ir s10+ labai retai nuskaito, pas mano draugeli rankos visada tepaluotas, nes to hobis kelt arklius, vel neveikia isvis. O va face id visada boom, net nieko liesti nereikia. Va cia man inovacija. Beto kas istu tavo sudu, paimu is taves tavo ta androida jungiu prie odin ir ate tavo telefonui. O aplui nieko nepadarysi, nes aplas po paskutiniu pijaru su fbi padare, kad fiziskai atjungtu jungti kol nera patvirtinimas is face id, o face id gali jutubeje paziuret kaip bande su mulezais, dvyneis apgauti. O va samsunga paime is jutubes video pakiso ir atsirakino 😀 ar facebooko fotkes. Ir pasidomek kiek kokiu sensoriu i ta notcha prikista del to face id. Man isvis yra tik du telefonai iphone ir pixelis, iOS ir Androidas, o visu kitu gamintoju ten ne androidas ten isvemos, panaudokit pixeli tada suprasit, dabar nera ka diskutuoti.

              • Strelok parašė:

                „O aplui nieko nepadarysi, nes aplas po paskutiniu pijaru su fbi padare, kad fiziskai atjungtu jungti kol nera patvirtinimas is face id“
                https://www.youtube.com/watch?v=PA170WQsL9c

                Mes kalbam apie masėms skirtą naudoti įrenginį. Tokie saugumo ekspertai visad man pakelia nuotaiką 🙂

              • Povilas parašė:

                hahah, net neskaiciau viso tavo posto, nes po keliu sakiniu nieko neina suprast, ka norima pasakyt, mes kalbam apie technologijas ir inovacijas, o ar patogu ar ne, spredzia kiekvienas individualiai, bet faktas tas kad pas apple ju nera, ir net nebando ju panaudoti. Veido atpazinimas taip pat nera kazkokia inovacija, jau senokai naudojama. Pixelis butu is esmes gerai, bet nera skirtas telefonas masems, tuo labiau lietuviams, O lietuvis apple pirks labiau kaip aksesuara, o ne kaip telefona:) o ir nepasakyciau kad googlas moka gamint gerus telefonus.

                • Strelok parašė:

                  xFiniti64 daro pažangą nemažą minčių dėstyme, neskaitei jo praeitų postų. Manau net FTB nebūtų išsifravę 🙂 Lietuviai dauguma išvis Xiaomi naudoja ir tiek. Nėra didelio skirtumo ar naršysi internete su telefonu, kurio vertė 300 usd ar 2000 usd.

                • xFiniti64 parašė:

                  Strelok uz 2000 usd xiomio neperka niekas 😀 . Dauguma Lietuviu samsung naudoja. Xiomis kainos ir kokybės atžvilgiu tikrai laimi, bet kaip buvo hujovejus pigus ir baigėsi kinu valdžios dotacijos tas pats bus ir su xiomi. Ant xiomio taip žiauru, kad pas juos net nustatimuose pilna yra brukalų ir reklamų.

            • paprastas_zmogus parašė:

              Man atrodo reiktų mažiau valgyt pasibaigusio galiojimo mėsos, nes apie animacijas taip nusišnekėt… Ta prasme Android prireikė kokių 6 metų, kad pasiekti tą iOS lygį, kai tiesiog vaikštant po meniu ir app’sus animacijos nelagintų, o čia kažkoks ufonautas aiškina, kad iOS lagina… 😀
              Na, USB-C gal ir būtų neblogai, bet technologiškai nematau kažkokių didžiulių privalumų prieš Lightning jungtį. Juolab, kai vienas iš iPhone privalumų – didžiulis priedų pasirinkimas. Tai manau normalu, kad nenori jie jungčių keitinėti dažnai. Jie ką tik USB-C įdėjo į kažkurį iPad, tad inovacijos čia ne prie ko.
              Fingerprint scanner? Nu Ok, žiūrim iš loginės pusės. Apple prieš 2-3 metus pristatė FaceID ir pareiškė, kad tai ateitis. Tai kam jiems vėl grįžt prie fingerprint scanner? Vien tam, kad androidfanio galvoje varnelę užsidėt? Pffff 😀
              Na, o apie bateriją kalbant… iPhone 11 pridėjo valandą usage, 11 Pro pridėjo 5 valandas usage. Toks jausmas, kad ponas kalbi iš šiknos…
              Ir apskritai juokingi tokie komentarai, kur surenka krüvą savybių iš skirtingų telefonų ir aiškina, kad iPhone šūdas, nes neturi jų VISŲ. Visų neturi ir joks Android telefonas, jei ką.

              • Strelok parašė:

                „Juolab, kai vienas iš iPhone privalumų – didžiulis priedų pasirinkimas.“

                Tu čia apie 3.5mm jack adapter kalbi? :))

                „kad iPhone šūdas, nes neturi jų VISŲ. Visų neturi ir joks Android telefonas, jei ką.“

                Kas pagal tave visos tos savybės? Detaliau galėtum? Krūva android telefonų yra, kurie techniškai geresni negu iphone.

                • xFiniti64 parašė:

                  Kodėl reikia pūliuoti dėl pūliavimo ? Lightning jungties panaikinimas būtu blogai, nes pvz darbinė mašina neturi apple car play, bet pajungus iphona sako labas iPod ir iškart groja, visi automobilio ekranai ir vairo valdymo mygtukai veikia, tas pats ant honda type r. Pilna yra boom boxu kur vėl padarytos iPodo sąsajos. Net aftermarketo automobiliu magai iPod sąsajas turi ir nereikalingas joks 3.5. O su iPod persineša visi pleilistai ir DAC būna ne telefonas, o pac magas, ir valdymas dainų pleilistu ir tt per pati maga, darbinis XF jagas su Bowers & Wilkins audio, būm iphoniuka ir nuostabu, o androidas not suported, ir jokiu 3.5mm.

              • Povilas parašė:

                Iphone neveikia zaibiskai, pvz spaudziant ant iconos, yra toks mini velavimas ar lagas kol ja isskleidzia, toks tampymas apskritai viso meniu… grynai lyg turetum ant monitoriaus dideli input laga ir bandytum lost koki first perston shooter, ir rimtai neissigalvoju jums nesijaucia? aisku cia gal animaciju beda ar kas.

                • Povilas parašė:

                  papildau, paziurekit sita palyginima, suprasit apie ka kalbu… jums neatrodo pas iphone not smooth???

                  https://www.youtube.com/watch?v=gjeLyfjv5uE

                • xFiniti64 parašė:

                  Povilai, tokį testą galiu padaryti atvirkščia, ir xiomio reiks laukti valanda. Nes čia toks pijarinis video, visur yra naudojamos tik internetu pastatytos programėlės, tereikia nueiti i rooterio konfigūracija ir ant norimo telefono sumažinti greiti ir viskas, lauksim dar ilgiau. Nueik į ideala ar topo centra ir pats pamaigyk tada suprasi. Youtubeje pas viena, s10+ su exinos greičiausias, bet realybėje įsijungus pubg ir fortnite visas lagina kaip velnias, o ant nfs no limits išvis dropina iki kokiu 7fps kai kuriose trasose. Tai ka čia šnekėti ?

                • newdiamond parašė:

                  Povilai, tu nesigincyk. Apple ten viduje bioniniai elektronai laksto ir viskas vyksta taip greitai, kad Apple specialiai letina, kad zmogaus akis pagauti momentus…Biski gal perspaude…
                  O jau tas softas iOS. Jezau spaudau ir negaliu uzmigti…pirma savaite glosciau tiesiog telefona.
                  Antra savaite naudojimo darbe neveik nedirbau, vis gerejausi iOS (nuo android perejau)
                  Dieviskas telefonas 😀
                  Neveltui atkastas Ievos obuolys logo

          • ZeroFM parašė:

            Kur neduos malkų jei bukas kaip bambukas yra tas ios , net paprasčiausio splIt-screen NEGALIMAS …

            • xFiniti64 parašė:

              Kaip negalimas, parasyk i jutuba iPad ir ios 13. Vel cia savo demagogijas skleidi. Kam telefone split screen, darbinem note 10+ vos viena karta panaudojau itai delto, kad jis lagina is apso i apsa lakstant, priesingai nei xs max svaipini ir is apso i apsa, nereikia niekur perjungineti, ir ta google nukopino ant androido 10, https://www.androidcentral.com/android-10-gesture-faq bet pala kiek gaus ta funkicija is androidu tik pixeliai 😀 o kiti dar 7 androide sedi 😀 O seip samsungas savo suda ant virsaus pergrus ir reikes 26gb ramu.

      • Strelok parašė:

        Ju investavimas i technologijas yra būtent tam, kad išskirtų savo brandą nuo kitų brandų. Skirtinga rezoliucija, skirtingas OS yra būtent tam, kad turėtų išskirtinumą rinkoje ir tai dauguma Apple technologijų yra rebrandas ir modifikavimas esamų.

    • iTroubl3 parašė:

      Taip, nerūpi, nes vis tiek žino, kad bus vienas sparčiausių telefonų rinkoje 😀
      Kad ir kaip ten bebūtų bet mano galva dėl gerai optimizuotos iOS telefonui nelabai ir reikia daugiau RAM… Vistiek veiks geriau nei dauguma Android su dvigubu RAM kiekiu, kam tada rūpi tie skaičiai jeigu kažko apčiuopiamo paprastam vartotojui jie neduos.. 😀

      P.S. nieko blogo prieš Android neturiu, naudoju tiek viena tiek kitą 🙂

  2. Daemon parašė:

    Aifooonas geriaaaausias, Narkoomaanai! Narkoomaanai!

  3. xFiniti64 parašė:

    netiesa, deja turi 6gb https://9to5mac.com/2019/09/12/iphone-11-pro-benchmarks-ram/ tiesiog senos versijos programai neduoda pilno priejimo.

  4. Ambient parašė:

    ifonistai, a jau eilej per visa nakti atstovejot ? 😀 Kai pigiai atrodo tie idijotiski marketingo bajeriai… Nesuprantu kaip galima moket 1000 eur. uz telefona.. nu niekaip.. As L0pas ar jus L0pai ?

  5. Daemon parašė:

    Man tai zjbs šitie nauji Aifonai. Žalias labai gražus, gerai atrodo ir tas kamerų blokelis. Viskas gerai. Aišku, aš jau buvau pavargęs, pasiėmiau Mate 20 Pro ir esu patenkintas.

  6. Povilas parašė:

    Siaip atsibode bet vistiek geras 😀 ir taikliai.

    https://www.youtube.com/watch?v=W-7Xn4SiYyE

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.