Pavasarį „Intel“ kiek atnaujins savo procesorius – gausime +100 MHz

Rinkai reikia vis naujesnių produktų ir to sulauksime iš „Intel“. Nėra ko džiaugtis, nes tai bus tie patys esami procesoriai su kiek kilsteltu dažniu. Daugeliu atvejų gausime papildomus 100 MHz. Iš tikro tai nėra blogai, jei tik kaina liks tokia pati. „Nauji“ procesoriai iš 8-os serijos bus perkelti į 9-ą „Core“ seriją ir ta proga gausime kiek padidintą dažnį. Procesorių architektūra liks nepakitusi, o kitokių pagerinimų irgi negausime.

Su naujais „Core“ procesoriais pasirodys ir atnaujinti „Pentium“ serijos procesoriai, kurie irgi gaus didesnį dažnį. Apie „Pentium Gold 5260“ rašėme jau anksčiau, šis procesorius turės 4 GHz dažnį. Visi naujieji procesoriai prekyboje turi pasirodyti balandį.

13 Komentarai

  1. koloniukas parašė:

    Valio!!! Dabar 9900k kais iki 100c +

  2. HUNTER parašė:

    Jei cia apie procus kalba tai ir reikia pakalbeti apie mamkes, kodel siame puslapije balsuojama kaip geriausios mamkes asus palyginant su gigabye ir msi tai gigabaitas siulo daug daugiau ir pigiau negu asusas msi tik gigabaito prasciausias bijosas

    https://www.youtube.com/watch?v=cZcqw-K1drY

  3. MMM parašė:

    vis dar zaidziu visus zaidimus su i7 4790 (OC 4.5Hz). Tik vaizdo plokste jau stabdo. Tad ja pasikeitus i siek tiek galingesne, iki kitos planseciu kartos laisvai gyvenciau. Monitorius 1440p G-sync vidutine grafika (custom nustatymai)
    VGA: gtx970 (svarbu nevirsyti 3.5GB atminties)

  4. Star-Ro9 parašė:

    phenomII x4 955 –> i3-8100 –> i3-8350K (tik del pakiluios i3 kainos ir kad uz ta pati 8350k beveik gavosi)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.