Paviešintos dar kelios „Apple iPhone 5“ fotografijos (atnaujinta 07 31)

II-ojo ketvirčio rezultatams aptarti skirtoje konferencijoje "Apple" vadovas, Timas Kukas (angl. Cook), pareiškė nematantis nieko blogo, jog egzistuoja galybė gandų, susijusių su būsimais kompanijos produktais. Jis prisipažino neketinantis priešintis tokių gandų platinimui, tačiau blogai tik tai, jog naujos kartos "iPhone 5" laukimas pradeda žymiai mažinti dabartinės kartos "iPhone 4S" pardavimus.

Šaltinio iLab Factory žurnalistams pavyko gauti naujojo "iPhone" korpusą ir eilę komplektacijos dalių. Tokiu būdu buvo surinktas „maketas“, kuris leidžia gana tiksliai spręsti apie naujojo "iPhone 5" išorinį dizainą.

Įrenginio apačioje matome sumažintą "docking" jungtį, taip pat išvestį ausinėms bei kitai garso įrangai. Nugarinė korpuso dalis pagaminta iš aliuminio.

Reikia pažymėti, jog tai yra ne pirmoji naujojo "iPhone 5" nuotrauka, tačiau neįvykus oficialiam anonsui, spręsti apie tokių vaizdų autentiškumą išties sunku. Antra vertus, vis didėjantis aktyvumas informaciniame fronte rodo, jog pasiruošimas naujos kartos "iPhone" vyksta pilnu tempu.

Atnaujinta:

Pasak šaltinio "Imore", naujasis "iPhone 5" turėtų debiutuoti rugsėjo 12 dieną, o po devynių dienų (rugsėjo 21 d.) turėtų atsirasti ir pardavime. Tikėtina, jog tame pačiame renginyje, vyksiančiame rugsėjo 12-ąją, bus pristatytas ne tik "iPhone 5", bet ir kiti nauji "Apple" produktai: "iPad mini", "iPod nano" bei "iPod touch".

2 Komentarai

  1. Styvenas parašė:

    Negražus….

  2. Kestas28 parašė:

    labai jau visi jie panašus, nieko naujo čia nebeprigaminsi kiekvienais metais

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.