„PC Perspective“ yra šališki?

Internete nutinka visko, neretai technikos tinklapiai kaltinami šališkumu ir vienos ar kitos kompanijos palaikymu, o kartais ir nesąžiningumu. Tikriausiai daugelis žinote „PC Perspective“ tinklapį. Jame galime rasti kompiuterinės technikos apžvalgų ir naujienų. Po didelio „Adored TV“ tyrimo atrodo, kad „PC Perspective“ yra negražiai šališkas, o dar ir pateikia apžvalgas, kurios yra nupirktos, bet apie tai nėra pranešama skaitytojui.

Jei turite 34 minutes, tai kviečiame pasižiūrėti šį „Adored TV“ video, nes visa tai geriausia išgirsti patiems.

Jim iš „AdoredTV“ laikinai video padarė privačiu. Žemiau alternatyvus linkas. (dėkui Daimonass)

 

https://youtu.be/Mn5cVIVD5ms

23 Komentarai

  1. TomasP parašė:

    Absoliučiai likau nenustebęs. Seniai jau tai buvo aišku ir aišku puikus AdoredTV darbas.

    Apmaudu kai tokie „apžvalgininkai“ gali nulemti kokio vartotojo pasirinkimą perkant produktą. Dar blogiau, kai yra už uždarų durų vartomi pinigai ir pateikiamos šališkos nuomones.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Svarbiausia, kad to video paprašė kiti apžvalgininkai.

      Dabar atrodo, kad PCPER chebra bando ant dviejų kėdžių užsėsti vienu metu. Apžvalgas daro ir tuo pačiu gauna tiesioginius užsakymus parengti prezentaciją tam tikriems produktams.

    • neblogai parašė:

      Aš taip pat į juos jau kurį laiką kreivai žiūriu aiškaus šališkumo. Bet problema ignoruoti yra ta, kad tik keli tinklapiai/kanalai pasaulyje turi galimybę daryti naujausių gaminių apžvalgas pasitelkiant rimtus specialistus ir su įrankiais kurių dauguma neišgali nusipirkti, ar negali susikurti. Taigi- jų apžvalgas dėl išknisamos informacijos verta skaityti, tik nelabai verta tikėti jų vertinimais.

  2. Mindaugas Klumbis parašė:

    Panašu, kad išėmė video Youtube.

    Ne, visgi pats Jim padarė jį private iki tol, kol PCPER su juo susisieks

    https://twitter.com/AdoredTV/status/956962302108061697

  3. Daimonass parašė:

    Tik prisiruošiau žiūrėti, žiūriu išimta. Matyt gerų argumentų įrodymų buvo video kad žmonės užsipuolė, ir dėl to išėmė 🙁

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Užpuolė PCPER žmonės, shitstorm taip sakant. Tai tas nusprendė išimt, palauks ką turi pasakyti patys PCPER. Šiaip neturėjo išimt, viskas su faktais sudėta, niekas neišgalvota.

      • IFeelYou parašė:

        Na ji atseit laukia jų atsakymo, todėl sakė kad neetiška buvo įdėt tą video nesulaukus jų atsakymo. Nors man tai irgi juokinga, ką jie gali atsakyt?

      • kernel_panikuoja parašė:

        As manau jam is anksto reikejo issiusti formalu email’a i PCPER su prasymu pakomentuoti topic’a, ir atsakyma itraukti i video. Arba pasakyti, kad neatsake, jei nereaguotu. Dabar kazkaip keistokai atrodo cia viskas 🙂

  4. Daimonass parašė:

    Panašu, kad video, vėl prieinamas.. Matyt gavo atsakymą

  5. Daimonass parašė:

    Teko ištrint video, nes gavau įspėjimą – prašymą ištrint iš YouTubes..

    Gal kur nors kitur patalpinti?

  6. Naitas parašė:

    Turit gal kas issisaugoje video ar private linka koki? Siuo momentu nesugebejau rasti jokio available source/video ta tema.
    Gaila nespejau paziureti laiku, bet zinant Jim (AdoredTV), kaip jis joja ant visu (AMD included, nors dauguma drysta ji vadinti AMD fanboy) butu visai idomu pamatyti visus komentarus kurie yra paremti FAKTAIS, o Jim faktus visada naudoja.

  7. ZeroFM parašė:

    Realiai pirma kart girdžiu apie šita puslapį o kad Adored stumia ant kažko tai tikrai nebereikalo .

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.