PCI-SIG savo nariams liepia laikytis specifikacijų gaminant 12VHPWR kabelius / adapterius

PCI-SIG dalijasi viešu pareiškimu, reaguodama į neseniai iškeltą bylą prieš NVIDIA. Pareiškimas yra trumpas ir nukreiptas tiesiai į esmę. PCI-SIG specifikacijose pateikiama būtina techninė informacija, kad būtų galima tinkamai suprojektuoti 12VHPPR kabelius (ir adapterius), teigia grupė. Todėl organizacija nusiplauna rankas nuo bet kokių galimų pretenzijų, kad kabelis yra netinkamai suprojektuotas.

Šis pareiškimas susijęs su vykstančiu teismo procesu prieš NVIDIA: „Genova“ prieš „NVIDIA Corporation“. Šiame ieškinyje teigiama, kad NVIDIA 16 kontaktų kabeliai kelia rimtą „elektros ir gaisro pavojų“.

 

PCI-SIG nori atkreipti visų narių, gaminančių, reklamuojančių ar parduodančių PCI-SIG technologijas (įskaitant 12VHPWR jungtis), dėmesį į būtinybę imtis visų tinkamų ir apdairių priemonių galutinio naudotojo saugumui užtikrinti, įskaitant bandymus dėl praneštų probleminių atvejų, susijusių su vartotojais, kaip teigiama minėtame ieškinyje.

 

Nariams primenama, kad PCI-SIG specifikacijose pateikiama būtina techninė informacija ir jose nesiekiama spręsti tinkamo projektavimo, gamybos metodų, medžiagų, saugos bandymų, saugos nuokrypių ar atlikimo klausimų. Įgyvendindami PCI-SIG specifikaciją, nariai yra atsakingi už savo produktų projektavimą, gamybą ir bandymus, įskaitant saugos bandymus.

– PCI-SIG

 

NVIDIA, patvirtinusi, kad iki šiol bendrovei žinomi tik 50 adapterių lydymosi atvejų, pateikė trumpą informaciją, kaip tinkamai įkišti naująjį „GeForce RTX 40“ serijos vaizdo plokščių maitinimo adapterį. Buvo pranešta, kad potencialus pavojus gali kilti, kai kabelis nėra iki galo įkištas. Tai patvirtino išsamūs „GamersNexus“ atlikti bandymai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.