PCMark 7 pasirodys ketvirtadienį

Sintetinių testų plėtotojas Futuremark patvirtinto, kad naujas testas, skirtas testuoti visą turimą apartinę įrangą kompiuteryje, žinomas PCMark 7 vardu, jau yra paruoštas ir pasirodys šį ketvirtadienį, nors turėjo pasirodyti praėjusį antradienį.

„Aparatinės įrangos naujovės, kaip kad kietosios būsenos kaupikliai, internetiniai nešiojamieji ar planšetiniai kompiuteriai, išplėtė produktų panaudojimo ir spartos ribas tiek verslo, tiek ir namų vartotojams. Su tokia išsiplėtojusia rinka, PCMark 7 testų rinkinys yra puikus įrankis palyginti asmeninių kompiuterių spartą atsižvelgiant į jo panaudojimo paskirtį.“, – sakė Futuremark, turėdami omenyje septynias PCMark 7 testų grupes, skirtas įvairiems kompiuterio panaudojimo scenarijams įvertinti.

PCMark 7 turės minėtas septynias testų grupes, kurios įvertins kompiuterio galimybes pagal jo panaudojimo paskirtį. Štai PCMark rinkinys testuodamas sistemą panaudos visus testus, Lightweight rinkinys įvertins pigias sistemas, kurios nėra pajėgios paleisti visavertį PCMark rinkinį, o Entertainment, Creativity, Productivity, Computation ir Storage rinkiniai yra skirti įvertinti sistemą pagal įvairius panaudojimo scenarijus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.