Per „Microsoft“ prezentaciją užstrigo „Edge“ naršykle, situaciją išgelbėjo „Chrome“

Kartais per tiesioginius technologijų pristatymo renginius viskas vyksta ne taip, kaip nori vedėjai. Technika ar programinė įranga ima ir nebeveikia kaip priklauso. Kaip tik taip ir įvyko per „Microsoft Ignite“ konferenciją. Renginio metu buvo pristatinėjama „Azure“ infrastruktūra ir debesų platformos su „Microsoft Edge“ naršykle. Bet „Edge“ dėl nežinomų priežasčių užstrigo ir nebeveikė. Kaip vedėjas išsisuko iš situacijos? Jis tiesiog suinstaliavo „Chrome“ naršyklę.

Tai buvo padaryta integruoto „Bing“ paieškos variklio pagalba. Diegiant „Chrome“ salė linksmai kikeno. Kai instaliacijos metu buvo nuimta varnelė nuo nustatymo, kuris leidžia „Google“ rinkti naudotojo duomenis tuo pačiu sakant „ir mes nepadėsime „Google“ tapti geresniais“, tai sukėlė žiūrovų ovacijas.

7 Komentarai

  1. PauliusP parašė:

    Šiek tiek perdėta reakcija į pakibusią sesiją web’e 🙂 Turbūt normalus žmogus pabandytų iš naujo browser’į atsidaryt, na nebent jau žinojo, kad šita vieta neveiks su Edge.

  2. IFeelYou parašė:

    Man ir kažkoks keistas video. Vos neužsikrovė kažkoks list’as, po 2 sec. jau siunčiasi Chrome ir laido bajerius. Kažkaip panašu į surežisuotą video…

  3. aiwaris parašė:

    pats gan nemazai naudoju Edge tai ji tikrai daznokai megsta pakibinet ar isvis uzluzti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.