Perkamiausi „Steam“ žaidimai, lapkričio 23 d.

Kaip ir kiekvieną pirmadienį žvilgtelsime kokius žaidimus labiausiai perka „Steam“ klientai. Topo viršūnėje nieko naujo, joje jau kelintą savaitę iš eilės randame „Fallout 4“, antroje vietoje dėka 50 % nuolaidos įsitaisė „Space Engineers“, trečioje vietoje taip pat su 50 % nuolaida siūlomas „Dying Light“.

Perkamiausių „Steam“ žaidimų Top 10 (Lapkričio 23 d.)

  1. „Fallout 4“
  2. „Space Engineers“
  3. „Dying Light“
  4. „Call of Duty®: Black Ops III“
  5. „Counter-Strike: Global Offensive“
  6. „Grand Theft Auto V“
  7. „Football Manager 2016“
  8. „Assassin's Creed® Syndicate“
  9. „Undertale“
  10. „ARK: Survival Evolved“

5 Komentarai

  1. Katonas parašė:

    Gal pasisakysiu nepopuliariai, bet man Fallout 4 neprilipo, bandžiau šį savaitgalį jį pažaisti, didelės valios pastangų vedamas iš kažkelinto karto išėjau iš tos saugyklos, dialogai mediniai, pati žaidimo mechanika man nepatiko (nei kart Fallout nežaidęs), o grafika norsnėra man svarbiausias aspektas (dar dabar heroes 3 palošiu, o ten grafika patys žinot kokia), bet šiais laikais atrodo graudžiai. Jei ką nepykit 😀

    Dar prisiminiau, eini į namą gauni loading screena WTF, grįžtam į GTA vice city laikus?

  2. Povilas parašė:

    Negaliu nepritart, f4 visiskai nevykes. Gal jau ir pats grafikos variklis atgyvenes, kartoninis toks, o dar tie npc judesiai tokie mediniai..isplaukia is konteksto. Gerai pastebeta del loading screen, tikrai nesuzavejo:D

  3. GK parašė:

    nezinau,man tai irgi pirmas zaidimas serijoje ir jis pokolkas super,nuo statymo iki tyrinejimo.aisku,npc siek tiek mediniai,bet tai nedaro man zaidimo prastesniu.grafika irgi gana solidi,tik vietomis buna suprastejus,bet bendras vaizdas labai geras.vietomis sunkus,vietomis lengvesnis.priesu AI tai man vienas geriausiu,idomios dvikovos buna pastoviai.sakyciau vienintelis dalykas kuriame zaidimas kazkiek suck’ina,tai salutines misijos,perejus prie ju nuo Witcher 3,tai kaip is dangaus i suda nukrist.bet bent jau ne visos tokios pacios.
    del bendro varikliuko tai teisybe,modintas stipriai,bet jau matosi kad atgyvenes,reikia jau jiems ji keisti,tuo labiau kad ir naujas TES nebeuzkalnu.sakyciau 2017m. turetu pasirodyt.

  4. Mekis parašė:

    Man pradzioj fallout4 buvo toks be rysio kai labai greitai gavau power armora, miniguna, nusokau nuo kokio 3 auksto kaip koks crysis, suvariau deathclawa galvoju WTF? Tai kas toliau? Bet po to baigesi batareika ir viskas stojosi i savo vietas. Taupau zaidima, tai maluosi vien po salutines misijas ir visai idomu.

  5. ziogzzz parašė:

    Kazkaip nebuvau parsitraukes Tomba raider: defenitive edition, nes jau labia senai ant laptopo uzsimeciau, paziurejau kad nekazka velka ir numeciau. Kadangi nebuvo ka veikti o ant savo naujo PC kai prisedau , su max grafikomis, tai taip uzkabliavo, kad siais metais jauciu kazko taip idomiai apart Battlefield 4 ir nesu zaides.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.