„Philips“ atskleidžia „P34E1C5600HE“ monitorių bendravimui

Galinga ir savalaikė priemonė: „Philips monitors“ atskleidžia naują geresnio bendravimo modelį

Amsterdamas – 2022 m. birželio 29 d. – Platų „Philips monitors“ asortimentą papildė naujas modelis, kuris turėtų atitikti naujus vaizdo skambučių standartus: „Philips 34E1C5600HE“.


Šis „Philips monitors“ modelis sukurtas atsižvelgiant į specifinius hibridinio darbo stiliaus poreikius ir iššūkius, todėl naudotojai gali dirbti namuose taip pat produktyviai, kaip ir biure. Turtingas funkcijomis ir galimybėmis, „Philips 34E1C5600HE“ suteikia viską, ko reikia nuotolinio darbo aplinkoje, ir dar daugiau – visa tai vienoje elegantiškoje ir patrauklioje pakuotėje.

„Philips 34E1C5600HE“ – sukurtas mišraus darbo poreikiams ir iššūkiams tenkinti

Pagrindinės savybės

• 34 colių (86,36 cm) VA LCD technologija, užtikrinanti nuostabius vaizdus plačiais žiūrėjimo kampais
• „CrystalClear UltraWide Quad HD“ (3440 x 1440) skiriamoji geba, užtikrinanti išskirtinį tikslumą
• USB Type-C technologija intuityvioms vieno laido jungtims
• Integruota 5 MP internetinė vaizdo kamera su triukšmą slopinančiu mikrofonu optimaliam bendradarbiavimui
• Įmontuoti stereofoniniai garsiakalbiai turtingai multimedijai
• „MultiView“, kad būtų galima be vargo prijungti kelis įrenginius
• „LowBlue“ režimas ir technologija „Flicker-free“ (be mirgėjimo), kad vaizdas būtų lengvai matomas

„Philips 34E1C5600HE“ monitorius yra idealus sprendimas darbui namuose. Jame yra viskas, ko reikia šiuolaikiniams darbuotojams, kad jie galėtų maksimaliai išnaudoti šią naują darbo realybę – tiek vaizdo kokybės, tiek bendradarbiavimo, tiek saugumo, tiek ryšio, tiek patogumo požiūriu.“ – sako Carlosas Sanchezas, „MMD Monitors & Displays“ vyresnysis produktų vadybininkas Europai.

Nuotolinio darbo produktyvumą užtikrinantis sprendimas

„Philips 34E1C5600HE“ turi funkcijų, tinkančių visų profesijų atstovams – nuo grafinių sričių, pavyzdžiui, fotografijos ir CAD-CAM, iki skaičiavimo sričių, pavyzdžiui, apskaitos ir finansų. Šis monitorius su 34 colių aukštos kokybės panele, „CrystalClear UltraWide QHD 3440 x 1440″ raiška ir „Ultra Wide-Color“ technologija užtikrina itin ryškią ir malonią vaizdo patirtį. Platūs 178°/178° žiūrėjimo kampai kartu su plačiu 21:9 formatu užtikrina didesnį produktyvumą – daug vietos šoniniams palyginimams, didelėms skaičiuoklėms ir patogiam bendradarbiavimui su kolegomis.

Be puikių vaizdo charakteristikų, „Philips 34E1C5600HE“ suteikia profesionalams, dirbantiems iš namų, patogių ir išmanių funkcijų, kurios padeda susikaupti ir dirbti produktyviai. Pavyzdžiui, vaizdo konferencijos dabar yra pagrindinė nuotolinio darbo dalis, o šis monitorius užtikrina kokybę, patikimumą ir saugumą, kurio ieško naudotojai. Integruota 5 MP internetinė vaizdo kamera, sertifikuota „Windows Hello“, užtikrina aukštos kokybės vaizdus, o triukšmą slopinantis mikrofonas ir integruoti 5 W garsiakalbiai garantuoja aiškų ryšį ir optimalų bendravimą. Kad būtų dar ramiau, fizinis kameros jungiklis užtikrina naudotojo privatumą, kai kamera nenaudojama.

Lankstus ryšys yra absoliuti būtinybė šiuolaikinėje darbo vietoje, kad ir kur ji būtų, todėl „Philips 34E1C5600HE“ turi daugybę patogių funkcijų, skirtų daugybę užduočių atliekantiems žmonėms. Pavyzdžiui, „MultiView“ technologija leidžia naudotojams vienu metu dirbti su keliais įrenginiais, o USB-C jungtis su maitinimo tiekimu suteikia paprastą, vienu kabeliu jungiamą sprendimą, leidžiantį vienu metu perduoti didelės spartos duomenis ir taupant laiką įkrauti energiją.

Be visų šių funkcijų, „Philips 34E1C5600HE“ naudotojai gali būti tikri, kad bus pasirūpinta ir jų fiziniu komfortu, nes naudojamos akims nekenksmingos „LowBlue Mode“ ir „Flicker-free“ technologijos, kartu su laikysenai patogiu stovo aukščio ir posvyrio reguliavimu.

Integruota 5 MP internetinė kamera, sertifikuota „Windows Hello“, užtikrina aukštos kokybės vaizdą

Kainos ir prieinamumas

„Philips 34E1C5600HE“ bus galima įsigyti nuo liepos mėn. už 619,00 EUR.

Daugiau informacijos apie „Philips 34E1C5600HE“:

https://www.philips.co.uk/c-p/34E1C5600HE_01/monitor-lcd-monitor-with-windows-hello-webcam

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.