„Philips“ į savo „B Line“ monitorių seriją įtraukia universalius interaktyvius jutiklinius ekranus

„Philips“ į savo „B Line“ monitorių seriją įtraukia universalius interaktyvius jutiklinius ekranus

2020 m. spalio 15 d., Amsterdamas. MMD, lyderiaujanti monitorių bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, praneša apie naujus monitorius su „SmoothTouch“ technologija ir apsaugos nuo atspindžių danga: „Philips 172B9TL“ (17 col. (43,2 cm)) ir „Philips 242B9TL“ (23,8 col. (60,5 cm)).

 

„Šiandienos technologijomis grįstame pasaulyje jutikliniai ekranai yra labai vertinami, kadangi juos galima pritaikyti įvairiuose sektoriuose – kad ir kur bežvelgtumėte, išvysite naudojamus technologijomis grindžiamus įrenginius (prekybos, transportavimo, apgyvendinimo, švietimo, sveikatos priežiūros ir kt. sektoriai). Numatoma, kad per artimiausius 7-erius metus pasaulinė jutiklinių ekranų rinka išaugs 7,5 % pagal bendrą metinio augimo koeficientą ir iki 2027-ųjų pasieks 100,2 mlrd. JAV dolerių1„, – teigia César Acosta, „MMD Monitors & Displays“ produktų vadovas Europoje. „Siekdami užtikrinti aukščiausio lygio klientų pasitenkinimą, taip pat norime išplėsti savo jutiklinių monitorių šeimą, kad garantuotume sklandžią ir produktyvią naudojimo patirtį.“

 

Philips 242B9TL 

Atsparus ekranas su patogia sąsaja

Naujuosiuose monitoriuose yra „SmoothTouch“ – projekcinė talpinė dešimties lietimo taškų jutimo technologija, kuri garantuoja sklandų atsaką į lietimą. Stiklinė perdanga suteikia 7H lygio apsaugą nuo subraižymo. Tai ypač svarbu tam tikrose pramonėse, pavyzdžiui, prekybos, prekybos centrų, logistikos ir apgyvendinimo sektoriuose, kur reikia patikimo ir atsparaus jutiklinio sprendimo. Ekranui atkurti aiškius ir ryškius vaizdus padeda nuo matinė danga, kuri sumažina atspindžius jutikliniame ekrane, todėl nebereikia papildomos matinės plėvelės, kad būtų užtikrintas didesnis žiūrėjimo komfortas, toks svarbus patalpose ir aplinkose, kuriose šviesa šviečia tiesiai į monitorių. Šie „Philips“ ekranai taip pat atitinka IP65 apsaugos nuo vandens ir dulkių klasę (tik priekinė dalis). Todėl ekranai puikiai apsaugo nuo vandens purslų ir besirenkančių dulkių.

Didesnis produktyvumas

Dviejuose naujuosiuose monitoriuose yra HDMI lizdas, užtikrinantis universalų skaitmeninį ryšį, du USB 3.1 lizdai sparčiam duomenų perdavimui ir DisplayPort jungtis. Siekiant pagerinti ir užtikrinti dar geresnį naudotojo produktyvumą bei naudojimo paprastumą, jutiklinius monitorius galima liesti pirštais, pasyviu laidaus audinio ar gumos liestuku ir tam pritaikytomis pirštinėmis2. Naujuosiuose 17 col. ir 24 col. jutikliniuose monitoriuose yra „Philips SmartStand“ Z tipo konstrukcija, užtikrinanti sklandų pakėlimą ir aukščio reguliavimą, pasižyminti sulankstymo galimybėmis ir galimybe tvirtinti VESA laikiklį.

Tobulas vaizdas

Naudotojams svarbu, kad monitorius pasižymėtų gera vaizdo kokybe, produktyvumą gerinančiomis funkcijomis ir akių nevarginančiu ekranu – tai svarbu tiek darbui, tiek pramogoms. Naujieji „Philips“ jutikliniai monitoriai gali pasigirti visomis šiomis savybėmis. Abiejuose yra integruota „SmartContrast“ patentuota technologija, kuri automatiškai reguliuoja spalvų ir foninio apšvietimo intensyvumą, kad būtų perteiktos ryškios detalės, sodrūs juodi atspalviai ir užtikrinta puiki vaizdinė patirtis. Be to, „Philips 242B9TL“ išsiskiria „Full HD“ 1920 x 1080 skiriamąja geba ir realistiškų spalvų atkūrimu. Tačiau vaizdo kokybė taip pat turi užtikrinti didžiausią akių komfortą. Šiuose modeliuose integruotos „LowBlue Mode“ ir „Flicker-Free“ technologijos, mažinančios akių nuovargį, kurį sukelia trumpųjų bangų mėlynosios šviesos spinduliai ir ekrano mirgėjimas.

Nestandartiniai monitoriai

Be šių naujųjų modelių MDD taip pat praneša apie naujas anksčiau išleistų jutiklinių ekranų („242B9T“, „222B9T“, „172B9T“ ir „162B9T“) versijas, kurias dabar galima įsigyti be stovo. Šie modeliai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori VESA laikiklį naudoti stacionariai įrangai. Tokiu atveju šie modeliai yra draugiškesni aplinkai, kadangi nereikia gaminti stovo. Tai didina universalumą ir padeda klientams bei partneriams sutaupyti. Modeliai, kuriuos galima įsigyti jau dabar yra: „Philips 242B9TN“, „222B9TN“, „172B9TN“ ir „162B9TN“, kurių rekomenduojama mažmeninė kaina atitinkamai yra 349 €, 299 €, 329 € ir 249 €.

 

Philips 172B9TL“ ir „Philips 242B9TL“ bus galima įsigyti jau dabar už atitinkamą rekomenduojamą mažmeninę 369 € ir 399 € kainą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.