„Philips“ išleidžia „243B1JH“ monitorių

Hibridinė USB jungtis ir saugi internetinė vaizdo kamera patogiame, aplinkos apsaugos
standartus atitinkančiame ir galingame monitoriuje: B serijos „Philips 243B1JH“

Amsterdamas, 2021 m. vasario 4 diena – Paskutinis „Philips“ B serijos papildymas yra naujasis „243B1JH“ (23,8″ / 60,5 cm) – galingas įrenginys patogiam ir saugiam naudojimui. Šis „Philips“  Full HD monitorius pasižymi hibridine USB-C ir USB-A jungtimi supaprastinančia prisijungimą su vienu dvigubu USB laidu, kuris yra su C ir A tipų jungtimis vaizdo perdavimui  („DisplayLink“ su USB-A). USB-C jungtis taip pat turi integruotą eternetą, įkrovimo funkciją (iki 100 W galingumo), o vaizdo signalą perduoda „DisplayPort Alternate“ režimu.  Tai idealus pasirinkimas ieškantiems monitoriaus, kuris supaprastintų prisijungimą bei užtikrintų patogumą ir saugumą. Nesvarbu, ar tai skirta sudėtingoms sistemoms, pilniems biurams, ar bendro darbo erdvėms – šis monitorius užtikrins veiklos tęstinumą moderniose darbo vietose. Pasižymintis įvairiapusėmis savybėmis, „243B1JH“ monitorius puikiai tinka darbui namuose. 


„Philips 243B1JH“

Paprastos ir nepriekaištingos jungčių galimybės
Darbo vieta turėtų būti paprasta, patogi ir tinkamai organizuota. Štai kodėl „Philips“ monitorių USB jungtis universaliai perduoda duomenis, užtikrindama lengvą, visapusišką ir nenutrūkstantį ryšį darbo vietoje. „Philips 243B1JH“ pasižymi hibridiniu vieno laido USB prijungimu su USB-C ir USB-A jungtimis. USB-C yra maža, dvipusė jungtis, kurią lengva naudoti jungčių stotelei. Ji užtikrina greitą duomenų perdavimą ir nešiojamojo kompiuterio (planšetės/išmaniojo telefono) įkrovimą tiesiai iš monitoriaus (iki 100 W galia). USB-A „DisplayLink“ funkcijos dėka monitorių galima prijungti be USB-C tiek prie naujų, tiek prie senų prietaisų. Tačiau tai dar ne viskas. Įmontuota RJ-45 eterneto jungtis leidžia efektyviau apsaugoti duomenis, o „DisplayPort“ išvestis užtikrina lengvą kelių monitorių sąranką. „DisplayPort“ išvesties dėka galima prijungti kelis didelės raiškos monitorius – naudojant tik vieną laidą nuo „Philips 243B1JH“, kuris prijungiamas prie kompiuterio. Tai leidžia palaikyti tvarkingą darbo vietą be aplinkui besipainiojančių laidų, o juk organizuota darbo erdvė skatina ir atspindi taip pat organizuotą protą. „Philips 243B1JH“ taip pat turi ergonomišką stovą, kuris leidžia tvarkingai pravesti kabelius ir palaiko aukščio reguliavimą (150 mm), pakreipimą (-5/30°), pasukimą (-180/180°) ir ekrano pavertimą 90° kampu.

Charakteristikos ir saugumas
„Philips 243B1JH“ sustiprina žiūrėjimo komfortą. Jis išsiskiria Full HD (1920 x 1080 pikselių raiška) IPS panele, kuri užtikrina plačius, 178/178 laipsnių žiūrėjimo kampus, ryškius vaizdus ir spalvų tikslumą. Tai ypatingai svarbu dirbant keliese su vienu monitoriumi: galima puikiai matyti ekraną iš beveik bet kurio kampo, nenukenčiant vaizdo reprodukcijai. O dar malonesnei žiūrėjimo patirčiai ir naudotojo gerovei užtikrinti, šis modelis taip pat turi „Philips LowBlue“ režimą „Flicker-Free“ technologiją bei „TÜV Rheinland“ sertifikatą.

„Philips 243B1JH“ monitorius taip pat yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško daugiau saugumo. Naujausia iškylančioji internetinė kamera su „Windows Hello™“ veido atpažinimo jutikliais leidžia naudotojams saugiai prisijungti prie savo „Windows“ prietaisų greičiau nei per 2 sekundes.

Atitinkantis aplinkos apsaugos standartus
Kaip ir visa B serija, šis modelis atitinka daugybę aplinkos apsaugos standartų ir sertifikatų, įskaitant „EnergyStar 8.0″, „EPEAT“1, „TCO Certified Edge“ bei RoHS. Integruotas „PowerSensor“ jutiklis nustato naudotojo buvimą ir automatiškai sumažina ekrano ryškumą, taip iki 80 % sumažinamos energijos sąnaudos ir padidėja monitoriaus ilgaamžiškumas. Be to, šis monitorius išsiskiria „LightSensor“ jutikliu, kuris koreguoja vaizdo ryškumą pagal kambario apšvietimą, kad tobulu vaizdu galėtumėte mėgautis taupydami energiją.

Philips 243B1JH“ monitorių galima įsigyti nuo vasario mėnesio už gamintojo siūlomą mažmeninę 419,00 EUR kainą.

Daugiau informacijos apie „Philips“ monitorius rasitehttps://www.philips.lt/c-m-so/monitoriai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.