„Philips Momentum“ monitorius:  kai ieškote tobulo sąjungininko jūsų žaidimų konsolei

 
„Philips Momentum 436M6VBPAB“ monitorius žaidėjams konsolėmis yra aiškiai pranašesnis už televizorių monitorius.

 

Amsterdamas, 2018 m. liepos 5 d. – Sunku patirti tikrai įtraukiantį žaidimą. Šiandienos žaidėjai konsolėmis, siekdami geriausio žaidimo potyrio, dažnai pasitelkia televizorius. Deja, pastarieji nėra idealūs žaidimams konsolėmis. Televizoriai retai sukurti šiai paskirčiai, todėl jiems trūksta grafinių pajėgumų, apdorojimo greičio ir ekrano raiškos, kurie būtini naujausiems žaidimams. Ar yra geresnis pasirinkimas?

 

Dėka „Philips“ monitorių, atsakymas  –  taip, dabar jau yra.

 

Vaizdo kokybė, mažiausia galima delsa, įtraukiančios pramogos ir į naudotoją orientuotas potyris yra keletas galimų žaidimų patobulinimų, kuriuos galite pasiekti tik naudodami tam skirtą monitorių. Šias savybes dabar galima rasti naujoje įspūdingoje specialiai žaidimų konsolėms sukurtų „Philips Momentum“ monitorių serijoje.

 

Siekdami labiausiai įtraukiančio potyrio, nebeieškokite daugiau, nes yra 43 colių „Philips Momentum 436M6VBPAB“, pirmasis monitorius iš „Philips Momentum“serijos. Šis revoliucinis monitorius, sukurtas namų pramogoms, ypatingai galvojant apie šiandienos žaidėjus konsolėmis.

Pasižymintis apdovanojimus pelniusiu dizainu ir pažangiausia technologija, jis pašalina televizoriaus trūkumus, atkurdamas aukščiausios kokybės vaizdą ir suteikdamas galimybę suderinti greitus ir besikeičiančius atnaujinimo dažnius, užtikrindamas lengvą ir sklandžią žaidimo eigą. Rezultatas: žaidėjai gali liautis nerimavę dėl technologinių trikdžių ir apribojimų, o vietoje to,  pilnai pasinerti į žaidimo potyrį.

 

Turėdamas daugybę specialių funkcijų, kurios leidžia naudotojams atsipalaiduoti ir patirti šią akimirką, „Philips Momentum 436M6VBPAB“ monitorius žaidėjams konsolėmis yra aiškiai pranašesnis už televizorių monitorius.

 

Tikroviška grafika

„Philips Momentum 436M6VBPAB“ monitorius iš karto išsiskiria dėl puikios vaizdo kokybės. Kvapą gniaužianti, itin aiški 4K UHD skiriamoji geba (3840×2160 pikselių) suteikia beveik chirurgišką tikslumą dosnioje 43 colių dydžio VA ekrano panelėje. „Ultra-Wide“ spalvų technologija vaizdui teikia spalvų spektrą, kuris užtikrina natūralesnius žalios, ryškesnius raudonos ir gilesnius mėlynos spalvų atspalvius, kuriuos dar labiau patobulina „Quantum Dot“ novatoriška puslaidininkių technologija, kuri paprastai naudojama tik keliuose rinktiniuose aukštos klasės televizoriuose. Bet tai dar ne viskas: „Momentum 436M6VBPAB“ yra pirmasis pasaulyje monitorius, pasiekęs naująjį „VESA DisplayHDR 1000″ standartą, o tai reiškia tikroviškesnius, gyvesnius vaizdus, kurių ryškumas, gylis ir atspalviai yra pranašesni. Naujausioms konsolėms siūlant 4K raišką ir HDR (Didelio dinaminio diapazono) technologiją pasirinktuose žaidimuose, „Momentum 436M6VBPAB“ monitorius yra sąjungininkas, kurio reikia žaidėjams.

 

Nepertraukiamas veiksmas

Nepaisant įspūdingos išvaizdos, „Momentum 436M6VBPAB“ monitorius yra kur kas daugiau, nei išorė. Tai tikras žaidimų konsolėmis monitorius, pasižymintis funkcijų gausa, kuri suteikia žaidėjams pranašumo. Adaptyvus žingsniavimas („Adaptive Sync“), aukštos kokybės vaizdo plokštės sinchronizavimo technologija, suderina apdoroto vaizdo kadrų dažnį su ekrano atnaujinimo dažniu, kad būtų pašalintos dėl neatitinkančių kadrų atsirandančios ekrano vaizdo plyšinėjimo ir trūkčiojimo problemos, o žema įvesties delsa sutrumpina laiką, per kurį informacija patenka iš įrenginio į ekraną, kas užtikrina greitesnį vaizdo grįžtamąjį ryšį ir malonesnę judesiu valdomų žaidimų eigą. O „Philips“ monitorių išskirtinė pikselių paspartinimo technologija „SmartResponse“ suteikia neatsiliekančius ir sufokusuotus vaizdus su mažiausia įmanoma delsa greito tempo žaidimuose ir filmuose.

 

Įtraukiančios pramogos

„Momentum 436M6VBPAB“ monitorius taip pat puikiai tinka kitoms pramogų formoms, kaip filmų ar televizijos peržiūra, kuriai pasitarnauja ne tik monitoriaus spalvų kokybė ir jautrumas, bet taip pat papildoma technologija, dėl kurios peržiūros patirtis tampa unikaliai įtraukianti, – tai „Ambiglow“ apšvietimas. Ypatingai tinkanti filmų ir sporto varžybų peržiūrai ir žaidimams, „Ambiglow“ technologija skleidžia šiltos šviesos aureolę, kuri išplečia ekraną ir sustiprina patiriamas pramogas. Vidinis procesorius analizuoja vaizdo turinį ir nuolat pritaiko šviesos spalvas ir ryškumą prie rodomo vaizdo. Dėka dviejų įmontuotų aukštos kokybės 7W stereo garsiakalbių su „DTS Sound™“ technologija, „Momentum 436M6VBPAB“ monitorius teikia ir išskirtinį garsą.

 

Į naudotoją orientuotas praktiškumas

„Momentum 436M6VBPAB“ monitoriaus dizaineriai pasirūpino, kad jis būtų ir vizualiai sofistikuotas, ir tuo pačiu praktiškas, orientuotas į naudotojo poreikius, – štai dėl ko jis turi USB-C palaikymą, „DisplayPort 1.2″, „Mini DisplayPort“, ir HDMI 2.0 vaizdo signalo įvestis didesnėms jungiamumo galimybėms, „MultiView“ su dviem šaltiniaistechnologiją, kuri patobulina galimybę atlikti kelis veiksmus vienu metu, ir įmontuotą USB 3.0 koncentratorių platesniam pritaikymui. „Momentum 436M6VBPAB“ monitorius net gi turi „Philips EasyLink“ nuotolinio valdymo pultelį, leidžiantį naudotojams lengvai valdyti keletą prijungtų įrenginių.

Šios pagrindinės funkcijos skiria jį nuo televizorių, nes patenkina reiklių žaidėjų konsolėmis įvairiausius poreikius.

Sukurtas iš aukščiausios kokybės medžiagų ir aprūpintas visomis reikiamomis funkcijomis, kad žaidimai konsolėmis ir pramogos taptų tikru, visiems skirtu, malonumu, „Momentum 436M6VBPAB“ monitorius kviečia pasinerti į šią akimirką.

9 Komentarai

  1. Justaaz parašė:

    Kažko tokio jau seniai laukiau. Aišku kainyte turbut apie 2k trauks. Kartą pabandęs ambilight/ambiglow daugiau nebenori ekrano be šios funkcijos 😀

  2. Minde parašė:

    Ir kuo jis geriau uz Sony?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.