„Philips“ monitoriai „ISE 2019″ parodoje

Visuomet puiki kokybė: „Philips“ monitoriai „ISE 2019″ parodoje 

„ISE 2019″ parodoje pristatomi „Philips“ monitoriai siūlo aukštą našumą ir pažangias funkcijas, skirtas šiandienos profesionalams

Amsterdamas, 2019 m. vasario 1 d. – 2019 m. vasario 5–8 d. „Philips Professional Display Solutions“ dalyvauja pasaulyje didžiausioje parodoje, skirtoje audiovizualinės srities ir sistemų integracijos profesionalams, – „Integrated Systems Europe (ISE) 2019″. Lankytojai kviečiami atrasti naujausius „Philips“ monitorius, pristatomus Amsterdamo RAI Parodų ir konferencijų centre, 10 salėje, stende K170 / H170. Tarp ryškiausių parodos akcentų yra monitorių ekranai, kurių visos keturios kraštinės neturi rėmelio, „SuperWide“ išlenkti monitorių ekranai, ekologiškos inovacijos, USB-C išplėstųjų jungčių technologija ir kt. 

„SuperWide“ ekrano komfortas
Viena iš ryškiausių savybių, kurią lankytojai pastebės tarp „Philips“ monitorių, pristatomų „ISE“ parodoje, yra „SuperWide“ 32:9 formatas. Nuo prekybos patalpų, architektūros kompanijų iki grafikos dizaino agentūrų, – tokio dydžio erdvė įkvepia vaizduotę, o reguliuojamo aukščio stovas su pasukimo ir pakreipimo funkcijomis ir 1800r išlinkis, skirtas natūralesnei peržiūrai, visą dieną užtikrina naudotojų komfortą.

Prisilietimo galia
Kai kurie „Philips“ monitoriai, pristatomi „ISE“ parodoje, pasižymi jutiklinio ekrano technologija. Šie ekranai, turintys prognozuojančius talpinius („P-Cap“) jutiklius, ne tik palaiko iki dešimties prisilietimo taškų, bet ir turi pažangią „IP54″ apsaugą nuo kontakto su vandeniu ir dulkėmis. Taip pat yra užtikrinamas ergonomiškas komfortas, nes šie monitoriai turi pritaikomus stovus, leidžiančius naudotojams pasirinkti, koks ekrano aukštis ar kampas geriausiai atitinka jų poreikius.

USB-C išplėstųjų jungčių lankstumas
USB-C išplėstųjų jungčių prieiga yra galingas ir praktiškas sprendimas, skirtas padidinti daugiafunkcių specialistų produktyvumą. Šis prijungimo sprendimas, turintis ploną, reversinę USB-C jungtį, užtikrinančią lengvą jungimą vienu kabeliu, taip pat didelės spartos USB 3.1 technologiją, leidžia naudotojams greitai ir saugiai perkelti duomenis, įkrauti savo nešiojamus kompiuterius ir sujungti jų išorinius įrenginius tiesiai su monitoriumi, kad būtų galima bendrinti failus, žiūrėti vaizdo įrašus ir daug daugiau.

Žvilgsnis iš arčiau į šių metų „ISE“ parodos ryškiausius akcentus:  

Philips 499P9H

 

499P9H modelis – kurio įstrižainė yra beveik 49 colių (48,8 colių), yra įspūdingas monitorius, pasižymintis išlenktu „SuperWide“ LCD ekranu, kuris lengvai pakeičia du greta sustatytus 27 colių QHD monitorius. Šalia neribotų 32:9 formato pritaikymo galimybių, „499P9H“ modelis turi platų naujoviškų funkcijų spektrą, didinantį našumą ir efektyvų daugiafunkcį darbą, kai lygiagrečiai atliekamos kelios užduotys. Šios funkcijos apima USB-C išplėstųjų jungčių sistemą, skirtą maksimalaus ryšio ir didelės spartos duomenų perdavimui, „MultiClient“ integruotą KVM jungiklį, kuris leidžia naudotojams vienu metu valdyti du atskirus kompiuterius, ir iškylančią „Windows HelloTM“ kamerą su veido atpažinimo funkcija, kameros nenaudojant, ją galima lengvai laikyti nuleistą. Taip pat dėl ergonomiškų savybių, naudotojai visą dieną gali mėgautis komfortišku patyrimu.

222B9T“ ir 172B9T modeliai – šie profesionalūs monitoriai turi jutiklinio ekrano technologiją su dešimt lietimo taškų atpažįstančiais ir prognozuojančiais talpiniais („p-cap“) jutikliais ir rašikliu, taip pat pasižymi ergonomišku komfortu, kurį užtikrina daugeliui padėčių pritaikomas stovas. Be to, dėl „IP54″ apsaugos profesionalai gali būti ramūs, nes jų ekranai yra saugūs nuo kontakto, dulkių ir vandens įsiskverbimo. Šie itin universalūs monitoriai taip pat pasižymi įvairiomis jungčių galimybėmis, įskaitant VGA, HDMI, USB 3.0 ir DVI. „221B9T“ monitoriaus TN arba IPS ekranas yra 21,5 colių dydžio, o „172B9T“ monitoriaus TN ekranas yra 17 colių dydžio.


 

Philips 241B7QGJEB

 

241B7QGJEB monitorius – šis 24 colių (23,8 colių) „Full HD“ LCD modelis yra tvarių inovacijų priešakyje. Jis siūlo daugybę aukštos kokybės, energiją taupančių technologijų, pvz., mažos galios apšvietimo dizainą, kuris užtikrina optimalų ryškumą ir minimalų energijos suvartojimą, „PowerSensor“ technologiją, kuri nekenksmingais infraraudonųjų spindulių signalais nustato, ar naudotojas yra, ar jo nėra prie ekrano ir pagal tai automatiškai sumažina monitoriaus ryškumą, ir „LightSensor“ technologiją, kuri reaguoja į aplinkos šviesą ir automatiškai reguliuoja ekrano ryškumą. Monitorius yra sudarytas iš lengvo, 85% perdirbto plastiko ir yra sertifikuotas „TCO Certified Edge“ ženklu, taip pat visiškai neturi kenksmingų medžiagų kaip švinas, gyvsidabris ir polivinilchloridas ar brominti antipirenai (PVC / BFR). Visos plastikinės korpuso dalys, metalinės konstrukcijos dalys ir pakavimo medžiagos taip pat yra 100% perdirbamos.

 

Philips 329P9H

329P9H modelis – šis efektyvumą didinantis 31,5 colių (16:9) monitorius naudotojams, kuriems reikia aukšto detalumo lygio ir patikimo spalvų tikslumo, siūlo aukščiausios kokybės plokščią ekraną, kurio keturios kraštinės neturi rėmelių, su „UltraClear“, 4K UHD (3840 x 2160) raiškos vaizdais. Šis monitorius su praktišku integruotu KVM jungikliu taip pat naudotojams tiekia elektros maitinimą ir suteikia prijungimo galimybes per USB-C išplėstųjų jungčių sistemą, „Windows HelloTM“ iškylanti kamera užtikrina patogumą ir saugumą, o „PowerSensor“ technologija garantuoja energijos taupymo efektyvumą.

Daugiau informacijos apie Philips monitorius rasite: https://www.philips.lt/c-m-so/monitoriai  

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.