„Philips monitors“ atskleidžia naują nešiojamąjį monitorių

Našumas ir produktyvumas bet kuriuo metu ir bet kur: „Philips monitors“ atskleidžia naują nešiojamąjį monitorių

Amsterdamas – 2022 m. liepos 25 d. – Šiuolaikiniame sparčiai besikeičiančiame pasaulyje mobilumas yra esminis kasdienio gyvenimo bruožas, o didesnis mobilumas reikalauja didesnio lankstumo. Nesvarbu, ar esate namie, ar biure, su draugais, ar su kolegomis, dirbate su daugybe užduočių, ar ilsitės, naudotojams reikia sprendimų, kurie neatsiliktų nuo jų dinamiško gyvenimo būdo. Taigi, pristatomas visiškai naujas, lengvas 16 colių (15,6 colių / 39,6 cm įstrižainės) „Philips monitors 16B1P3302″. Turtingas funkcijomis, tačiau itin portabilus, kad užtikrintų geresnes pramogas ir produktyvumą – visos jos yra aptakiame, ploname, daugybę apdovanojimų pelniusiame dizaine.

Lankstumas, mobilumas ir našumas – „Philips 16B1P3302″

Pagrindinės savybės

• IPS LED plataus matymo technologija autentiškoms ir tikslioms spalvoms
• 16:9 „Full HD“ (1920 x 1080) ekranas – ryškūs ir detalūs vaizdai
• Vienas USB-C dvipusis kabelis, kad būtų daugiau lankstumo ir mažiau kabelių netvarkos
• Dviejų ekranų vaizdas – didesnis produktyvumas
• USB-A su „DisplayLink“, kad būtų galima be vargo pateikti ir bendrinti
• Lengvas, sulankstomas, apdovanojimus pelnęs dizainas – lankstumas ir stilius

„Philips 16B1P3302″ nešiojamasis monitorius buvo sukurtas šiuolaikiniam aktyviam, keliaujančiam gyvenimo būdui. Mes jau pamiršome tradicinę darbo aplinką ir darbo gyvenimą, sveikiname hibridinį darbą ir ypatingą lankstumą. Šiame modelyje suderintos stacionaraus monitoriaus produktyvumą ir našumą didinančios funkcijos su lengvu nešiojamojo kompiuterio mobilumu.“ – sako „MMD Monitors & Displays“ vyr. produktų vadybininkas Europai Carlosas Sanchezas.

Lankstumas ir produktyvumas – viename

„Philips 16B1P3302″ turi visas funkcijas, kurių reikia, kad būtų lengva dirbti įvairiomis darbo sąlygomis – nuo taupių biuro stalinių kompiuterių iki nuotolinio darbo ir visų rūšių mobiliųjų darbo sprendimų. Jo patobulintas 16:9 „Full HD“ ekranas su „SmartImage“ yra kompaktiškas, kad jį būtų lengva transportuoti ir saugoti, tačiau jis užtikrina galingą vaizdo efektą, pasižymi ryškiomis spalvomis, ryškiomis detalėmis ir sodriu kontrastu. IPS technologija užtikrina didelius 178°/178° matymo kampus, todėl naudotojai gali mėgautis ekranu beveik bet kokiu kampu.

„Philips 16B1P3302″ išties užtikrina lankstumą, nes turi daugybę funkcijų, skirtų palengvinti darbą ir pramogas keliaujant. Monitoriaus plonas, dvipusis USB tinklinis kabelis yra toks minkštas ir lankstus, jog tilptų į bet kokį krepšį, o C ir A tipo jungtys leidžia naudotojams mėgautis didelės raiškos vaizdo įrašais iš išmaniojo telefono ar nešiojamojo kompiuterio, naudotis dviejų ekranų produktyvumu, įkrauti monitorių, dideliu greičiu perduoti duomenis ir mėgautis greitu, paprastu bendrinimu bei pristatymu.

Be šių lanksčių, didelio našumo funkcijų, „Philips 16B1P3302″ svarbiausia – patogumas ir gera savijauta, nes jame yra daugiakryptis neperibojamo pakreipimo stovas, kurį galima palenkti 0-90° kampu, taip pat akis tausojantis „LowBlue“ režimas ir „Flicker-free“ technologija

Lankstus nepertraukiamo pasvirimo stovas gali pasvirti nuo 0° iki 90°

Kainos ir prieinamumas

„Philips 16B1P3302″ bus galima įsigyti nuo 2022 m. liepos mėn. už 239.00 kainą.

Daugiau informacijos apie „Philips 16B1P3302″:

https://www.philips.co.uk/c-p/16B1P3302_00/business-monitor-portable-monitor/overview

https://youtu.be/TN6JJMFcAU4

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.