„Philips Monitors“ vieni iš CES 2022 inovacijų apdovanojimų laureatų

PHILIPS MONITORS – VIENI IŠ CES 2022 INOVACIJŲ APDOVANOJIMŲ LAUREATŲ


Amsterdamas, 2021 m. lapkričio 11 d. – „Philips Monitors“ šiandieną pranešė, jog jie buvo įvardinti kaip vieni iš CES 2022 Inovacijų Apdovanojimų laureatų už savo „Phillips Momentum 559M1RYV“ – 55 colių įstrižainės monitorių, pritaikytą „Xbox“ žaidimų konsolėms. Šių metu CES Inovacijos Apdovanojimų programa sulaukė rekordinio kiekio paraiškų – virš 1800-ų. Informacija buvo pranešta dar prieš patį CES 2022 – įtakingiausią pasaulyje technologijų renginį – kuris vyks nuo sausio 5 d. iki sausio 8 d. Las Vegase, Nevados valstijoje, bei virtualiai.

„Phillips Momentum 559M1RYV“

CES Inovacijų Apdovanojimų programa, kuri priklauso Vartotojų technologijų asociacijai (CTA), yra kasmetinės varžytuvės, skirtos apdovanoti už išskirtinius inžinerijos ir dizaino sprendimus 27-iose skirtingose technologijos produktų kategorijose. Aukščiausią reitingą pelnę produktai gauna „Geriausios Inovacijos“ įvertinimą. Elitinė industrijos ekspertų komisija, kurią sudaro žiniasklaidos atstovai, dizaineriai, inžinieriai ir ne tik, vertina paraiškas pagal inovatyvumą, inžinerijos sprendimus, patikimumą, estetiką ir dizainą.

„Philips Momentum“, „Xbox“ konsolei pritaikytas žaidimų monitorius („559M1RYV“), yra sukurtas tam, kad perduotų „Xbox“ fanams aukščiausios kokybės žaidybinę patirtį bei tam, kad sukurtų naują standartą naujosios kartos žaidimų konsolių monitoriams. Įtraukus naują HDMI 2.1 specifikaciją, dabar galima žaisti naujos kartos konsolėje su 4K raiška, greitesniu 120 Hz atnaujinimo dažniu, HDR palaikymu su DisplayHDR 1000 ir visuomet žemu delsos dažniu, užtikrinant itin aiškų ir sklandų vaizdą 55 colių (139,7 cm) ekrane. „Philips Momentum 559M1RYV“ turi išskirtinę garso juosta, kurią sukūrė „Bowers & Wilkins“, britų garsiakalbių kompanijos inžinieriai, o kompanija yra visame pasaulyje pripažinta dėl naujoviško dizaino ir garso inžinerijos, o tai užbaigia įtraukiančių žaidimų patirtį.

„Labai didžiuojamės ir esame labai dėkingi už CES Inovacijos Apdovanojimų programos mums suteiktą laureato statusą Žaidimams skirtų produktų kategorijoje“,- komentavo Stefanas Zomeris, MMD rinkodaros ir verslo valdymo Europoje direktorius. „Philips Momentum 559M1RYV“ demonstruoja mūsų lyderystę teikiant konsolių žaidėjams sklandžiausią ir labiausiai žaidėją įtraukiančią žaidimų patirtį su naujos kartos konsolėmis.“

CES 2022 Inovacijos Apdovanojimų laureatai bei jų produktų aprašymai ir nuotraukos gali būti surastos CES.tech/Innovation puslapyje. Dar daugiau informacijos bus paviešinta sausio mėnesį. Dauguma laureatų pristatys savo apdovanojimus pelniusius produktus Inovacijos Apdovanojimų Pristatymo metu CES 2022 renginyje.

CTA priklausanti ir sukurta CES 2022, pasaulinė inovacijų scena, suburs technologijų pramonę tiek akis į akį, tiek ir skaitmeniniu būdu, suteikdama pasaulinei auditorijai prieigą prie pagrindinių prekės ženklų ir startuolių, o taip pat – prie įtakingiausių pasaulio lyderių ir pramonės šalininkų. Apsilankykite CES.tech, kur galėsite stebėti visus CES 2022 atnaujinimus, įskaitant informaciją apie sveikatos protokolus ir registraciją.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.