Pietų Korėja nebenori uždrausti kripto valiutų keityklų

Panašu, kad Pietų Korėja nebesvarsto kripto valiutų keityklų uždarymo plano. Dar visai neseniai tokia galimybė buvo svarstoma Pietų Korėjos vyriausybės. Aiškėja, kad dabar Pietų Korėja nebenori išguiti kirpto valiutų iš savo šalies. Valstybės tikslas ir noras yra įvesti reguliavimą į kripto valiutų keityklas. Tai, žinoma, paskui padės surinkti ir priklausančius mokesčius.

Tad panašu, kad dabartinis Pietų Korėjos planas yra uždrausti tas kripto valiutų veiklas, kurių negalima reguliuoti. Paskaičiuota, kad Pietų Korėjiečiai užsienio valiutų keityklose disponavo beveik 600 mln. JAV dolerių vertės kripto valiutų krepšeliu.

8 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Bitcoinai brangzz 🙂

  2. mafo parašė:

    ********** – čia koduotas negražus žodis :/

  3. Gnytasis parašė:

    Kaip kužda nuojauta jog tos kripto valiutos greitai nežlugs taigi mano vaizdo plokštės pirkimas nusikels iki nenumatomų laikų 😀 laukiu voltos, bet nemanau, kad kas nors pasikeis nebent sukurs spec mininimui plokštes kurios bus efektyvios tik minint o ne žaist.

  4. Stipena parašė:

    AMD, Pfizer, Ernst & Young prisijungė prie Enterprise Ethereum Alliance. Samsungas paskelbė jog gamina ASIC čipus Btcoin’o mining’ui. Kanada atlieka trial’us su Etheruem vyriausybės kontraktams 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.