Pigus, dviejų SIM telefonas LG GX300 jau Lietuvoje

Lietuvoje jau galima įsigyti dviejų SIM kortelių telefoną GX300. Jį pristato viena iš pirmaujančių pasaulinių mobiliųjų komunikacijų lyderių ir technologijų novatorių LG. Darbo ir asmeniniais numeriais vienu metu naudotis leidžiantis telefonas skirtas efektyvumui.

„Naujasis LG GX300 puikiai tiks žmonėms, naudojantiems du, asmeniniams ir dalykiniams reikalams skirtus telefonus. Pasitelkus naująjį GX300, profesinius ir asmeninius aspektus nuo šiol bus galima suderinti itin lengvai“, – sako Sergejus Samoilenko, LG Electronics Latvia pardavimų direktorius.

Stilingas ir dailus, vos 12,8 mm storio LG GX300 išsiskiria dideliu ekranu bei skaitine klaviatūra. Telefone sumontuota 2 megapikselių raiškos vaizdo kamera ir talpi 1500 mAh baterija, suteikianti 500 valandų budėjimo arba 15 valandų pokalbių.

GX300 yra jau antrasis šiais metais pristatytas LG telefonas, veikiantis su dviem SIM kortelėmis. Nebrangus ir daugiafunkcinis jo pirmtakas – GX200 jau spėjo užsitarnauti naudotojų simpatijas Lietuvoje.

1 Komentaras

  1. forxis parašė:

    hmm sakot , kad pigus , o kainos neparasot 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.