Pirmieji 5G telefonai pasirodys 2019 metais

„Qualcomm“ jau kalba apie 5G ir savo kišenėje turi modemą, kuris gali išnaudoti naujo ryšio standarto privalumus. Naujo ryšio standarto „Snapdargon X50“ modemus „Qualcomm“ pateiks 18 savo partnerių, tarp jų ir telefonų gamintojai: „Asus“, „Fujitsu“, „HMD Global“, HTC, LG, „Oppo“, „Sharp“, „Sony“, „Vivo“, „Xiaomi“ ir ZTE. Kaip matote kol kas sąraše nėra „Samsung“, bet abi kompanijos visai neseniai pasirašė atskirą susitarimą. Tad ir „Samsung“ turėtų gauti 5G modemų. Sąraše nėra ir kito giganto – „Apple“.

Naujų telefonų su 5G palaikymu reikėtų laukti 2019 metais, tikslesnės datos kol kas niekas nepateikia. Norint pademonstruoti 5G ryšio galimybes MWC 2018 renginio metu „Qualcomm“ su savo naujuoju „Snapdragon X50“ 5G modemu ruošiasi pasiekti parsisiuntimo greičius siekiančius keletą gigabitų per sekundę.

 

6 Komentarai

  1. marumbas parašė:

    Snapdargon X50?

  2. G@m3r1s parašė:

    Laukiau 5G kol neatsirado super dsl , dabar kaip ir nebesvarbu jau man 🙂

  3. Aibo999 parašė:

    Pas mane situacija panasi, tik kad ir to superdsl nera ir neaisku kada bus. Man idomu kaip velavimas, ar mazesnis nei paprasto dsl? As apskritai naudoju 4g tai man csgo kartais kancia buna su tuo pingu ir jo nepastovumu.

  4. r00lz parašė:

    Qualcomm ne vienintelis modemų gamintojas. Puikiausiai gamina tiek Huawei tiek Mediatek ir kiti. Tai neaišku ar Qualcomm bus pirmieji 5g masinės produkcijos gamintojai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.