Pirmieji „Titan V“ spartos testai

Ilgai laukti neteko ir kažkas, savo rankose turintis „Titan V“ vaizdo plokštę, ėmėsi sintetinių testų. Pademonstruoti rezultatai mūsų nestebina, nes šis monstras neturi sau lygių, bet kadangi tai ne tiesiogiai žaidimams skirtas produktas, persvara nėra tokia didelė, kokios norėtume.

Bandoma „Titan V“ vaizdo plokštė dar buvo ir paspartina. Įdomu, kad spartinimui lengvai pasidavė ir HBM2 atmintis, kurios dažnis buvo padidintas 130 MHz, iki 980 MHz nuo 850 MHz. EVGA programinė įranga palaiko ir branduolio spartinimą. Branduolio dažnį leidžiama padidinti 170 MHz. Realus dažnis po tokios korekcijos perkopia 2 GHz.

VideoCardz“ buvo tokie malonūs ir pasirodžiusius testų rezultatus sudėjo į lentelę, kad geriau matytume kiek papildomos spartos gauname iš „Titan V“. Grafose visos vaizdo plokštės paspartintos. Reikia pridurti, kad testuojant „Titan V“ buvo naudojamas „i7-6700K“ procesorius, tai galėjo atimti vieną kitą tašką sintetiniuose testuose.

10 Komentarai

  1. mafo parašė:

    visi blogeriai alpsta – o aš jų nesuprantu. „Performancas“ up nuo 1080 Ti tik kokie 15 proc. sumoje (neskaičiavau tiksliai jei smarkiai prašoviau atleiskit) o kaina daugiau kaip trys kartai didesnė. Kas pirks tą produktą už 3k baksų??? Pas mus kainuos kokie 3200 EUR. Na nebent lyginti su profesionaliomis video kortomis, kurios kainuoja po 10k…

  2. newdiamond parašė:

    tokie testai, tik siaip idomumo delei….

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.