Pirmoji diena FireFox 4.0 praėjo puikiai

Trečiosios kartos FireFox naršyklės naudotojai ilgai nelaukia ir skuba savo turimą naršyklę atsinaujinti į ketvirtosios kartos produktą. Kaip pranešė Mozilla, per pirmąją dieną tai padarė kiek daugiau nei 7 milijonai interneto vartotojų.

Tai reiškia, jog šiuo metu ketvirtosios kartos FireFox naršykle naudojasi apie du procentai visų interneto vartotojų. Žinoma, parsisiuntimų skaičius didėja kiekvieną sekundę ir šiuo metu jau yra viršijęs aštuonių milijonų parsisiuntimų ribą.

Galime priminti, kad galutinė FireFox 4.0 versija turėjo pasirodyti dar paskutiniame praėjusių metų ketvirtyje. Joje yra daugybe atnaujinimų, įskaitant spartesnį JavaScript variklį bei HTML5 palaikymą, taip pat naują įskiepių valdiklį, lietimui pritaikytą sąsają bei grafikos apdorojimo spartinimą panaudojant aparatinę įrangą.

16 Komentarai

  1. crooked parašė:

    ziauriai patiko fox 4 🙂 toks minimalistinis akiai malonus ir greitai veikiantis

  2. tomaxsas parašė:

    jop 🙂 FF4 gėris. Chrome jau užmirštu kaip blogą sapną 🙂

  3. ZigZag parašė:

    Tikrai paliko gerą įspūdį.

  4. SB parašė:

    O as iki pat FF 4 sedejau su FF 3 karta, tad dabar tiesiog perejau i ketvirta.

  5. Fndz parašė:

    net nezinau, biski reikes laiko priprast prie interfeiso. Labai sunervino jog nera galimybes \"New Tab\" mygtuko pasidaryt…

  6. tomaxsas parašė:

    Fndz: tabmixplus addonas 😉

  7. daimonass parašė:

    Viskas isliko. Tik tereikia pajieskoti 🙂

  8. Povilas parašė:

    nesupratau, kodel fraps narsykleje veikia? 🙂

  9. simple parašė:

    Nes įjungtas \"Hardware Acceleration\", o FRAPS\’as to \"nesupranta\". Naujesnėse versijose turėtu būti ištaisyta 🙂

  10. Ambient parašė:

    tomaxsas, o kuom blogai chrom\’as, nematau jokiu problemu su juom, veikia tikrai greit ir labai stabiliai. Jau daug pazystamu persimete ant chrom\’o ir dziaugiasi, neissivaizduoju ka ff4 tokio stebuklingo turi, jog tureciau pereiti prie jo.

  11. Vytautas parašė:

    Povilas, o kuo blogai, kad veikia? 😀

  12. edwinas2 parašė:

    FF 4 man labai patiko ir lipo vienas patogi smulkmena, t.y. kai nukopijuoji kokią nors frazę ir įkeli į viršuj esantį google langelį nebereikia spausti enter,nes yra pelės funkcija \"Įdėti ir ieškoti\".

  13. tomaxsas parašė:

    Ambient: jau nežinau kelintą kartą kartoju: įsijungi chrome daugiau tabų 5-15, jungi kitą tab ir baltas lapas kokia 5s nors tinklapis jau būna užkrautas. ir taip su visom versijom. Tai čia greitis?

  14. Ambient parašė:

    tomaxsas siuo metu atsidariau ~40 tabu, viskas kaip is pypkes! gal laikas windowsus susitvarkyti? ar kompa pakeist? kaip manai?

  15. tomaxsas parašė:

    nereik čia varyt. Windows\’ai švarūs Win 7 x64, kompas ne iš gerų, bet dėl chrome keist PC? labiau nusišnekėt neįmanoma turbūt, juolab kad FF veikia puikiai, o chrome vat tikrai pas mane didesnis lagas jaučiasi

  16. Ambient parašė:

    tai kaip gali pas tave viena lagint, o pas kitus ne??? jei chrome pas tave lagina tai laginasi turbut ir visas kompas.. chrome kaip tik kompams-seneliams pati ta narsykle, ima labai nedaug pc resursu. Isbandyta ant keliu pc. bet kokiu atveju tu kietas 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.