Pirmosios „Philips“ lengvosios žaidimams pritaikytos ausinės

Puiki garso kokybė ir komfortas – pirmosios „Philips“ lengvosios žaidimams pritaikytos ausinės

Amsterdamas, 2021 m. rugpjūčio 3 d. – Ausinės yra periferiniai įrenginiai, kurie neretai deramai neįvertinami, tačiau aiškus garsas ir patogumas yra nepaprastai svarbūs, juolab ilgų žaidimų sesijų metu. Dabartiniais laikais žaidimai tapo tokie gilūs, sudėtingi ir įtraukiantys, jog individuali žaidimų sąranga gali suteikti konkurencinį pranašumą. Aiškus ir išskirtinis garsas bei geras mikrofonas, skirtas bendravimui žaidime, suteikia ryškią naudą komandiniame mūšyje, veiksmo RPG ir MMORPG žaidimuose. Ne tik žaidimų, bet ir darbo ar privačių garso ar vaizdo skambučių metu ausinės, teikiančios ir perduodančios aiškų garsą ir patogiai priglundančios ant žmogaus galvos, gali suteikti esminį skirtumą.


 Philips TAGH401″

Nuolatinis dėmesys vartotojų poreikiams tenkinti, sujungtas su didele technine patirtimi leido pristatyti pirmąją žaidimams skirtų ausinių seriją „Philips Gaming“. Ypač mažo svorio dizainas, reguliuojamas galvos diržas ir minkštos pagalvėlės užtikrina optimalų prigludimą ir ilgą nešiojimo komfortą abiejų modelių atveju: „Philips TAGH301BL“ ir „Philips TAGH401BL“.

„Džiaugiamės galėdami pranešti apie savo pirmuosius žaidimų kokybei pagerinti skirtus periferinius įrenginius“, – komentuoja César Reyes Acosta, MMD produktų vadovas ES regione. „Mes pilnai tikime, kad kiekviename iš mūsų atsiras po užslėptą žaidėją, ir mes norime kiekvienam savo klientui suteikti ausines, kurios gali pagerinti bet kokią žaidimų sesiją taip, kaip tai jau daro ir mūsų monitoriai – suteikiant kokybę ir patogumą“

„Philips TAGH301BL“: nuostabus garsas ir komfortas lengvoje sąrangoje
„Philips TAGH301BL“ – tai būtinos laidinės ausinės, pasižyminčios unikalia lankelio konstrukcija, suteikiančia individualų ir kiekvienam patogų pritaikymą. Be galvos juostos reguliavimo, jos taip pat siūlo ilgesnį dėvėjimo komfortą dėl savo minkštų vidinių pagalvėlių ir vėsos pojūtį perduodančių PU ausies kaušelių. Visa tai tesveria 211 gramų – stulbinantis komfortas!

Paprastam ir patogiam naudojimui skirta įranga turi 1,8 m laidą su universalia 3,5 mm jungtimi. Lengvai perprantamas daugiafunkcis nuotolinio valdymo pultas (su nutildymo jungikliu) ir aiškiai garsą perteikiantis mikrofonas atitinka tiek žaidėjų, tiek profesionalų poreikius.

Kiekviename ausies kaušelyje esanti 40 mm neodimio garsiakalbių membrana pateikia garsą be iškraipymų, tuo pačiu užtikrindama aiškų garsą ir sodrų bei turtingą žemų dažnių garsą. Uždaras dizainas užtikrina puikią garso izoliaciją, kad galėtumėte mėgautis kiekviena detale. Garso izoliacija yra būtina, jei žaidžiate triukšmingoje aplinkoje, idant galėtumėte visiškai sutelkti dėmesį į tai, ką darote, tuo pačiu maksimaliai apribodami blaškymąsi.

„Philips TAGH401BL“: įtraukiantis 3D garsas susijungia su komfortu ir funkcionalumu
„Philips TAGH401BL“ ausinės yra žingsnis į priekį žaidėjams. Profesionali ir visuotinę pagarbą užsitarnavusi „Dirac HD / 3D“ garso technologija suteikia dramatišką garso kokybės patobulinimą ir tikslią erdvinę padėtį, kad būtų užtikrinta natūrali ir skaidri garso perklausos patirtis. Šią funkciją gali naudoti „Windows“ kompiuterio naudotojai, kurie po įdiegimo gali valdyti 3D ir HD technologijas tiesiogiai per nuotolinio valdymo pultą. Šie tiksliai subalansuoti garsiakalbiai gali padėti keliuose žaidimuose, taip užtikrinant, kad priešininkas niekada jūsų nenustebins.

„Dirac“ sprendimai įpūtė naujų vėjų ir detalių į žaidimų potyrį; garsai, kurie anksčiau buvo prarasti, dabar yra ir tiksliai išdėstyti aplink žaidėją tarsi realiame gyvenime“, – teigė Larsas Isakssonas, „Headphone & Streaming Audio“ viceprezidentas. „Bendradarbiaudami su „Philips“ žaidimų ausinių kūrybos procese, mes suteikiame jų klientams tikroviškumo ir pasinėrimo į vykdomą veiklą pojūtį – būtent tai ir lemia skirtumą tarp paprastos ir nepakartojamos žaidimo patirties. Tikimės tęsti bendradarbiavimą su MMD, kad toliau stumtume žaidimuose girdimo garso ribas į priekį“.

Sveriantis vos 250 gramų, produktas turi reguliuojamą galvos juostą, užtikrinančią optimalų prigludimą ir ilgą dėvėjimo patogumą dėl savo galvos juostos reguliavimo, minkštų pagalvėlių ir atgaivos jausmą perteikiančių „feelPU“ technologijos putplasčio ausies kaušelių. Ausinės turi įspūdingą baltą apšvietimą kiekvienoje pusėje, taip pat jas galima patogiai keliais būdais sulankstyti.

2,5 m laido gale randasi USB 2.0 kištukas, kad būtų galima patogiai prisijungti prie reikiamos įrangos, ir jame yra įmontuotas nuotolinio valdymo pultas, skirtas garsiakalbio garsui reguliuoti ir mikrofonui nutildyti. Per vidinį valdymą taip pat galite lengvai reguliuoti erdvinį garsą tarp stereo, 3D ir HD. Nebeliks ir netikėtai garsių žaidybinių scenų, mat garsumą galima greitai sureguliuoti valdikliu.

„Philips TAGH301BL“ ir „Philips TAGH401BL“ bus galima įsigyti nuo 2021 m. rugpjūčio už gamintojo siūlomą kainą – atitinkamai 37,90 ir 59,90 eurų.

Daugiau informacijos ir techninės specifikacijos „Philips TAGH301BL“: https://www.download.p4c.philips.com/files/t/tagh301bl_00/tagh301bl_00_pss_litlt.pdf
Daugiau informacijos ir techninės specifikacijos „Philips TAGH401BL“: https://www.download.p4c.philips.com/files/t/tagh401bl_00/tagh401bl_00_pss_litlt.pdf

Daugiau informacijos apie „Philips“ monitorius rasitehttps://www.philips.lt/c-m-so/monitoriai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.