„PlayStation 5“, galimai, turės 11 TFLOPs grafikos procesorių

Pasklido gandas, kad „PlayStation 5“ turės grafikos procesorių su 3328 stream procesoriais (52 vykdomieji vienetai), kurių dažnis bus 1743 MHz. Suskaičiavus tai duoda 11,06 TFLOPs skaičiuojamąją galią. Palyginimui, „Xbox Series X“ konsolė turės 12 TFLOPs grafikos procesoriaus skaičiuojamąją galią, tad „Xbox Series X“ konsolė bus šiek tiek galingesnė už „PlayStation 5“ grafikos užduotyse tuo atveju, jei gandai apie PS5 grafikos procesorių yra tikri.

„PlayStation 5“ grafikos procesoriaus specifikacijos buvo išgautos iš mįslės, kurią paskelbė vienas kūrėjas „NeoGAF“ forume, todėl informacija apie PS5 grafikos procesorių nėra oficiali. Seniau buvę gandai skelbė, kad „PlayStation 5“ turės 9,2 TFLOPs skaičiuojamosios galios grafikos procesorių. Anksčiau ar vėliau „Sony“ vis tiek turės atskleisti, ką nusprendė įdėti į būsimas savo PS5 konsoles. Tada ir sužinosime, kurie gandai yra tikri, o kurie melas.

2 Komentarai

  1. kernelis parašė:

    Gaila, kad pas PS3 pasalino oficialu linux support’a. Gera funkcija buvo HW entuziastams. Jeigu butu toks dalykas pas PS5, tai nusipirkciau vien del to turbut 🙂

  2. marumbas parašė:

    Jeigu PS5 pasirodytų kelių savaičių bėgyje, tai turbūt pardavimais įvykdytų 3 metų planą per kelis mėnesius, nes tuoj didžioji pasaulio dalis dėl koronos, sėdės namuose.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.