„PlayStation 5“ konsolių nulaužimas yra tik laiko klausimas

„PlayStation 5“ konsolės buvo išleisto tik prieš metus, o programišiai jau demonstruoja savo progresą nulaužiant šią konsolę. „Twitter“ platformoje TheFlow0 ir Fail0verflow pademonstravo, kad jie sėkmingai atrakino PS5 konsolės programinę įrangą. Pavyzdžiui, The Flow0 pasidalino ekranvaizdžiu, kuriame matome atrakintą Debug nustatymų langą paprastoje konsolėje. Prie šių nustatymų prieigą turi tik žaidimų kūrėjai. Tai reiškia, kad pirmasis proveržis atrakinant PS5 konsoles jau padarytas. Jei šios konsolės tikrai bus atrakintos, tai su jomis bus galima naudoti piratinius žaidimus ar net įrašyti „Linux“ operacinę sistemą ir taip žaisti žaidimus.

Nors programišiai jau pasiekė šiokį tokį progresą su „PlayStation 5“ atrakinimu, bet greito nulaužimo nereikėtų tikėtis. Pavyzdžiui, „PlayStation 3“ konsolės buvo išleistos 2006 metais, o nulaužimas įvyko tik 2011 metais, o „PlayStation 4“ išleistą 2013 metais pavyko nulaužti tik 2018 metais.

3 Komentarai

  1. EscO parašė:

    delsė metus nulaužinėti nes konsolės negalėjo įsigyti 😀

  2. ziogzzz parašė:

    Nemanau, kad bus interesas nulauzineti didelis, nes pvz tokius zaidimus kaip Ghost of thustshima arba the Uncharted 4, GOW, ir taip be gailescio gali nusipirkti, beje paaukoti 120 usd uzsiregistravus ps plus bei ps now gausi dauguma exclusive. Taigi ar hackeriui moket, kad sumestu koki 5 zaidimus 30-50 eur tai pasimsi minetus planus ir zaisi online. Riboto biudzeto zmones kurie vaikam ims konsole jiems per akis xbox nulauzto ar ps3 bus. Net nesidomejau ar ps4 nulauztas. Ir beje pazaides The last of us remastered pirma dali is vis norisi paremti tokio zaidimo kureja. The las of us II zaidziu ant ps5 60 fps, sukasi sklandziai, bet kazko jam truksta zaidimo prasme palyginus su pirmuoju.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.