Playstation 3 Slim nesuderinamas nei su Linux operacine, nei su Playstation 2 žaidimais

Pasirodo, jog vakar pristatytas Sony Playstation 3 Slim turi ne tik patobulinimų, tačiau ir įgavo tokių sąvybių, kurias dažnas vartotojas pavadintų dideliais trūkumais.

Lyginant su senuoju Playstation 3, naujasis Playstation 3 Slim nebėra suderinamas su Linux operacine sistema (OS), o tuo pačiu nėra suderinamas nei su viena OS. Senųjų PS3 savininkai turi galimybę įdiegti Linux ir paversti PS3 į mažą asmeninį kompiuterį. Jiems tereikėdavo paleisti XrossMediaBar (XMB) sąsają ir pasirinkti \“Other OS\“ funkciją.

Maža to, Slim versija nebepalaiko Playstation 2 žaidimų. Pasak Sony atstovų, pirkėjai perka PS3 ne tam, kad galėtų žaisti Playstation 2, o žaistų naujuosius Playstation 3 žaidimus. Sony nuomone, tokių pirkėjų sąrašas sudaro net 80-90%.

Butų įdomu išgirsti, Jūsų, Gerbiami Technews.lt skaitytojai, nuomonę apie tokius Sony Playstation 3 Slim \“patobulinimus.\“

7 Komentarai

  1. Foxiz parašė:

    Ps2 žaidimus palaikė tik senosios versijos. Naujesnės ( 40, 80, 160 GB ) jų jau nepalaikė, todėl jokio praradimo slim atveju nėra. Linuxai irgi praktiškai nereikalingi. Kiek procentų PS3 vartotojų juos buvo įsirašę? Manau labai nedaug. Nemanau kad būtina prikimšt konsolę nereikalingų funkcijų. Nors PS2 žaidimų palaikymas tikrai galėtų vėliau atsirast su nauju fw.

  2. tyRonas parašė:

    Gerai padarė, jeigu šie \"nepalaikymai\" ir numažino kainą, jei neturėjo įtakos mažinimui tai bereikalo numėmė. 😉

  3. spfanas parašė:

    o su kuo suderinama tada kas ten i vidu ideta ?\\ ka mes galim komentuoti kad nieko dar nezinom :{ beto visai tas slimas nemazas beveik tokio pat dydzio 🙂 kai bus pirkti tada pamatysim, swarbiausia kad nepaliktu ant ledo, bus ideje kokia vaizdo korta sutresne, ar dar kanors nors nemanau kad taip bus. kaina dar idomu kokia bus?

  4. Dzimbo parašė:

    299 doleriai Amerikos. 299 eurai Europoj. Bent taip teigė oficialiai

  5. nanoWorld parašė:

    Kaip ne zaidimu entuziastas, bet koki funkcini apkarpyma laikau trukumu. Ypac Linux, tarkim, oficialu nepalaikyma (manau jis ten vienu ar kitu budu vistiek bus sukistas).

  6. Beady parašė:

    ps3 slim turi naujausni firmware 3.0 todel ps3 slim greiciau kraunasi nei storas ps3 ir nesuderinamas su kai kuriom programom.

  7. Lexmark parašė:

    Cia tik pinig darosi daugiau nes galiejo viska padaryti vienam ps3 ir viskas bet pagalvojo kad visi pirks naujiesni mesla

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.