„PlayStationVR“ gali kainuoti dar daugiau nei „Oculus Rift“

Tampa aišku, kad norintys išbandyti virtualią realybe savo namuose turės pakratyti pinigines. Neseniai sužinojome, kad „Oculus Rift“ kainuos daugiau nei žadėta – apie 600 JAV dolerių, bet dabar tampa aišku, kad „Sony“ už savo virtualios realybes akinius prašys dar daugiau.

Tokią prielaidą leidžia daryti „Amazon.ca“ atsiradęs įrašas, kuriame „PlayStationVR“ buvo siūlomas už 1125.35 Kanados dolerius, o konvertavus į JAV dorelius gautume apie 800 USD sumą. Dabar įraše kaina pašalinta, likęs tik produkto aprašymas.

Po tokių įvykių „Forbes“ susisiekė su „Sony“, kurie suskubo neigti nutekintą kainą. Jie pareiškė, kad tai buvo „Amazon“ klaida ir kol kas „PlayStationVR“ kaina nėra paskelbta.

7 Komentarai

  1. joncepet parašė:

    Na tikrai nenustebčiau jei kaina ir būtų paskelbta 800 usd, nes kitaip negu Oculus, PlaystationVR turės būti jungiamas prie specialaus priedelio(manoma kad tai bus papildomas mini pc), kurio gamyba taip pat kainuos.

  2. Katonas parašė:

    Taip reikės jungti prie dėžės papildomos, be to visi šneka kiek brangiai kainuoja sukurti viską. Palaipsniui kaina nukris

  3. crooked parašė:

    800$ nu tai spekit kiek vienetu jie parduos…

  4. joncepet parašė:

    dabar net nežinia kas bus įdėta į tą "priedėlį" tad viskas priklausys ir nuo komponentų kainos

  5. koloniukas parašė:

    Kas kas? Aišku, kad bus gpu.

  6. joncepet parašė:

    nu dabartinis 8 branduoliu PS4 CPU net ir taip silpnas tai reiktu manyti jog bus kazkoks mini pc + VR labai intensyviai naudoja CPU

  7. vacoum parašė:

    pirmas bandymas bus nieko ipatingo, tuoj po metu iseis ir antras dublis

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.