Ploniausias pasaulyje ultrabookas – Acer Aspire S5

"Acer" nusprendė atnaujinti savo pirmtaką "Aspire S3", išleisdama dar plonesnį, 3-ios kartos "Intel" procesoriumi varomą ir SSD kaupiklį turintį, "Acer Aspire S5" ultrabooką.

Pastarasis turi 13,3 colio, 1366 x 768 skiriamosios rezoliucijos, ekraną, "Intel Core i7-35i7U" (Ivy Bridge) procesorių ir 256 GB talpos SSD kaupiklį. Ne gana to, "Aspire S5" gali pasigirti Thunderbolt sąsaja, kurios pralaidumas net 20 kartų didesnis už USB 2.0. Be Thunderbolt, čia rasime HDMI ir USB 3.0. "Acer" taip pat pasirūpino 1,3 Mpix kamera bei Dolby Home Theater v4 garsu.

"Aspire S5" naudoja "PowerSmart" elementų paketą, kuris ne tik išsikvėpia lėčiau, bet ir tarnauja ilgiau. "Acer Hybrid Standby" technologija užtikrina, jog ultrabookas atlaikys 15 dienų budėjimo režime ir 6,5 valandos intensyvaus naudojimo lygmenyje.

Pastarasis ultrabookas taip pat draugauja su "AcerCloud", kuri leidžia nuotoliniu būdu prijungti įrenginį prie "Android"planšetės ar išmaniojo telefono, ir keistis duomenimis, net esant ultrabook'ui budėjimo režime.

"Acer Aspire S5" dienos šviesą išvys birželio pabaigoje ir kainuos apie 1 400 JAV dolerių.

2 Komentarai

  1. apex parašė:

    Ploniausias ant svieto – o tai koks plonumas? 😀

  2. BC00 parašė:

    Dėja, tik svoris paminėtas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.