Populiariausi 28 savaitės telefonai

Prasidėjus naujai savaitei vėl patikriname, kokiais telefonais labiausiai domėjosi „GSMArena“ tinklapio lankytojai. Priminsime, kad šis populiariausių telefonų topas sudaromas ne pagal telefonų gerumą, o tiesiog pagal peržiūrų skaičių. Toks topas leidžia suprasti, kas dabar domina pirkėjus ir yra „ant bangos“.

Pačiame topo viršuje mažai pasikeitimų, nes pirmos dvi pozicijos lygiai tokios pačios kaip ir prieš savaitę. Pirmoje vietoje yra „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“, o antras – „Oppo Find X“. Į trečią vietą iš penktos pakilo „Samsung Galaxy J8“, prieš tai telefonas buvo penktas.

Kalbant apie naujienas, šeštoje vietoje matome „Huawei nova 3“. Pora laiptelių žemiau, šeštoje vietoje, yra „Sony Xperia XA2 Plus“ telefonas, o paskutinė naujiena tope yra „Samsung Galaxy J7 Prime“, telefonas 10 vietoje.

Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Oppo Find X
RANK: 2

WAS: 2

specs review

Samsung Galaxy J8
RANK: 3

WAS: 5

specs gallery

Samsung Galaxy J6
RANK: 4

WAS: 3

specs gallery

Xiaomi Redmi 6 Pro
RANK: 5

WAS: 4

specs gallery

Huawei nova 3
RANK: 6

NEW IN

specs gallery

Samsung Galaxy A6+ (2018)
Sony Xperia XA2 Plus
Nokia X6
RANK: 9

WAS: 7

specs gallery

Samsung Galaxy J7 Prime

31 Komentarai

  1. zirnis parašė:

    mi8, mi8se dinge is topu :))

    • DziugoSuris parašė:

      vistiek tragiskiausius androidus lietuviai dazniausiai renkasi. kur motorola e5/plus, g6/plus ir amazon g6 amazon exclusive, nokia 3/5 6, nokia 8 sirocco. google phones, redmi mi a1. praktiskai stock androidai turetu puikuotis bet matant toki chlama kaip a/j klases samsungus norisi verkti.

    • DziugoSuris parašė:

      liudna matyti kiek zmoniu renkasi reklama o ne normalius device’us kurie praktiskai sutaupo nemazai pinigeliu norintiems tvarkingo irenginio be jokio „spakliaus“.

      • zirnis parašė:

        Mi A1 gan populiarus pas mus, gaila, kad tik jo atsiradimo momentu kainos buvo x1.5 didesnes, klausimas kas tai padaro, ar is musu puses, ar Xiaomi tokia politika?

        Motorola nepasitikiu, nes kai maziau domejaus telefonais nusipirkau moto g, turbut atsimenat, kaip reklamavo: svarud android, perfomance, kaip brangesniu telefonu, nededa pakrovejo, nes nori sutaupyti, nors realiai tas pakrovejas centus kainuoja, zodziu, kazkoks bullshit, kad apknisti zmones.

        Motorola e,g, nokia 3,5,6 modeliai nera pigus telefonai, eina su cipais is telefonu uz 80-150EUR, tai jau yra patycia is pirkeju, tas pats sh, kaip ir samsung daro

  2. IFeelYou parašė:

    to DziugoSuris: šitie GSMArenos „topai“ neturi nieko bendro su telefonų perkamumu. Tai tiesiog telefonų sąrašas su telefonais kurie tame puslapyje buvo apžiūrėti daugiausiai. Dažniausiai šitam sąraše būna tiesiog naujausi telefonai. O šiaip pats sąrašas visiškai bereikšmis.
    Perkamiausias telefonas yra Apple iPhone X, po to iPhone 8, iPhone 8 Plus ir t.t. artimiausio Androido (Xiaomi Redmi) nuperkama daugiau nei 3x mažiau nei iPhone X. O tie tavo Motorola e5/plus ar Sirocco tai apskritai ten turbūt visų pardavimų dugno dugne.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Netyčia užėjau į vieną telefonų parduotuvę savaitgalį ir pamačiau gyvai iPhone 8 pirmą kartą. Kas jį gali pirkti, aš nuoširdžiai nesuprantu, išvaizda kaip koks senovinis telefonas ištemptas į šonus.

      kažkas tokio 😀

    • DziugoSuris parašė:

      https://www.youtube.com/watch?v=bFI4vApasq8
      @ifeelyou, tarp kitko. nokia 8 gali varzytis su s8+ tai tikrai neblogas telefonas, kaip ir minejau. trendas nelygus price to performance. kam pirkti a8 2018 uz 500euru kai gali uz 400eu pasiimti nokia 8(stock android’a) ? samsung tokios klases is tragediju saraso-a/j net neapsimoka rinktis kadangi sie telefonai yra siuksles. fangay;izmo apraiska ir nieko daugiau.
      a8 2018 yra overpriced budget junkeris, nokia 8 yra ismanusis su snapdragon 835 + 2x quad core(octa core) 2+ ghz kryos-high end’as lygus lygiu galintis eiti su oneplus 5T/6, google pixel XL ir t.t.

    • DziugoSuris parašė:

      man mados vaikymasis perkant low end samsungus ir panasiai yra neadekvatu. parodo kad visiskai nieko neismanai, nokia 8 pats imciau jeigu tureciau priezasti non sirocco modelis turetu patenkinti mano poreikius kuri laika su turima high performance.

      • zirnis parašė:

        pasiziurek atsiliepimus apie kamera, cia neseniai buvo kazkokie amazon sales, tai po 300EUR pardavinejo nokia 8.

        • DziugoSuris parašė:

          del low light? ta zinau, taciau nepamirsk. kad sis ismanusis labai gerai varzos su samsung s8+ vistiek. ir zinant kad android 8 tai atleistina. bet kas neleidzia is google app parsisiust universalios „open camera“ programeles kuris yra ad free 🙂

  3. neanglas parašė:

    As redmi 5 pro issirinkau. Laukiu pasto

    • zirnis parašė:

      kad nera tokio modelio 😀

      • valkyrija parašė:

        Tai kad yra , Xiaomi redmi note 5 pro , skirtas kinams , indams. As irgi uzsisakiau redmi note 5 (global versija) , beveik tas pats kas ir pro pas kinu , tik kad priekine kamera ne 20mpix,palaikomi dazniai biski skiriasi. Indijoje vienas is top perkamume , nes kazkur rase , kad kai pradejo prekiaut ,nupirko 300k per 3min 😀

        • zirnis parašė:

          nu vistiek nera redmi 5 pro 😀 i tuos niuansus jau nebesigilinu, nes kol atsirinksi modeli ir ji atsius, Xiaomi isleis dar viena labiau isbaigta varianta 😀

          Realiai, tai laukiu Note 4, MI8 SE, MI8, MI A2, musu rinkose, tada gal ir grisciau prie Xiaomi produkcijos

          • Atavar parašė:

            Mi8Se deja greiciausiai nebus globalios bersijos. As irgi imciau sita, bet greiciausiai teks imti zmonai Nokia 6.1+ kai pasirodys, nes kol kas visi pozymiai, kad mi8se liks Kinijos rinkai.

  4. Povilas parašė:

    Notch must die.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.